Tot ce trebuie să știi despre sănătatea căilor respiratorii. Cum ameliorezi principalele afecțiuni care pot să apară în sezonul rece

,
TheraTuss kanald.ro

Simptomele de răceală pot să apară mai des în timpul iernii

[Sursa foto: PR]

Răcelile și virozele apar frecvent în timpul sezonului rece, iar organismul are nevoie de ajutor pentru a lupta împotriva simptomelor neplăcute asociate acestor afecțiuni. Cum poți ameliora tusea sau durerea în gât?


In articol:

Căile respiratorii sunt puternic afectate în sezonul rece, mai ales atunci când apar diferențe mari de temperatură. Astfel, organismul reacționează imediat și pot să apară manifestări neplăcute ca tusea sau durerile în gât.

Kanald.ro și TheraTuss îți oferă sfaturi prețioase care să te ajute să depășești mai ușor această perioadă a anului. Află cum poți ameliora simptomele neplăcute care pot să apară în cazul unei răceli sau viroze.

Informații despre sănătatea căilor respiratorii în secțiunea TheraTuss, pe kanald.ro 

Tot ce trebuie să știi despre sănătatea căilor respiratorii găsești acum într-un singur loc, mai exact pe kanald.ro. TheraTuss și Kanald.ro îți oferă sfaturi prețioase care să te ajute să ameliorezi tusea sau durerile în gât, atât de frecvente în timpul iernii.

În secțiunea TheraTuss, disponibilă pe Kanald.ro ,  poți găsi informații despre tipurile de tuse cu care te poți confrunta în sezonul rece, sfaturi despre ameliorarea durerilor în gât, remedii naturale pe care le poți încerca atunci când tusea sau durerea în gât îți dau de furcă, dar și informații despre beneficiile unor ingediente naturale ca mușețelul, mierea de albine sau nalba mare. 

Gama de produse TheraTuss, de mare ajutor în sezonul rece

Produsele TheraTuss sunt naturale și ajută la ameliorarea durerilor în gât sau a episoadelor de tuse seacă sau productivă. 

Siropul TheraTuss ProNatural* poate fi folosit pentru calmarea tusei sau a gâtului iritat. Obținut doar din ingrediente naturale, cum ar fi mierea, extractul de nalbă mare, pătlagină îngustă şi turiţă mare, siropul TheraTuss ProNatural* poate fi administrat atât adulților, cât și copiilor cu vârsta de la 1 an.

Amestecul din 4 ingrediente naturale acționează sinergic, ameliorând astfel simptomele neplăcute.  

Siropul TheraTuss ProNatural

Siropul TheraTuss ProNatural

[Sursa foto: PR]

Comprimatele de supt TheraTuss Natural** reprezintă un supliment alimentar și pot fi administrare pentru calmarea gâtului iritat. Aceste comprimate de supt sunt naturale și nu conțin conservanți artificiali. Comprimatele de supt TheraTuss Natural** au la bază următoarele ingrediente: vitamina C, muşeţel, salvie, cimbru, nalbă mare și mentă. Ele pot fi administrate pe parcursul întregii zile.

theraTuss Natural comprimate de supt

TheraTuss Natural comprimate de supt

[Sursa foto: PR]

*   TheraTuss ProNatural sirop este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare de pe ambalaj. CE0477

**   TheraTuss Natural comprimate de supt este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare de pe ambalaj

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vitamina C, aliatul tău împotriva virozelor

Sorin Grindeanu anunță o lege care elimină 'șantajul' constructorilor

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Mușețelul - beneficii pentru căile respiratorii

Ce nu trebuie să îți lipsească din casă în anotimpul rece

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies