Tinerii renunță la metropole și se întorc în satele copilăriei! Iată povestea inedită a doi tineri care s-au mutat la țară, de bunăvoie și nesiliți de nimeni!

,
asta-i romania

Mihai Ghita a adus in atentia publicului o noua poveste de viata impresionanta

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Doi tineri au renunțat la orașul în care locuiau și au decis că e momentul să schimbe ceva în viață lor și să se întoarcă la origini!


In articol:

Spunem unor oameni că sunt țărani, pentru că am pierdut cu adevărat sensul cuvântului! umea în care trăim ne determina de la o zi la altă să realizăm că e momentul să schimbăm ceva în viață noastră și să ne întoarcem la origini. În România există tot mai multe comunități care dau metropolele pentru satele copilăriei și apartamentele moderne pentru casele bătrânești și ulițele de pământ.

Iată povestea a doi tineri, aflați la început de drum în viață, care au decis să se mute la țară de bunăvoie și nesiliți de nimeni! Echipa Asta-i Romania i-a descoperit departe de tumultul marilor orase, intr-un sat linistit, unde isi duc traiul tihnit.

Tinerii renunță la metropole și se întorc în satele copilăriei!

Într-un foișor de lemn al unei case bătrânești de la țară, un grup de tineri cool stau la masă. Pe fundal se aude muzică modernă iar în spatele lor n-ai cum să nu remarci tradițională carpeta cu cerbi și căprioare de pe vremea bunicilor.

Povestea de viață a acestor tineri s-a schimbat din ziua în care din orășeni au decis să devină săteni, mai bine zis țărani. După ce au ales să se întoarcă la origini că să se vindece de boală urbană. Alexandra este specialist în marketing, iar Oliver este DJ pentru cluburi, evenimente private și festivaluri, însă la un moment dat aceștia au decis să evadeze din cutiuța de beton de la bloc și să se retragă la

țară, la origini.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, prea săraci pentru Crăciun

"Parcă umblă hipnotizați, de dimineață până seară, de luni până vineri, se chinuie să tragă că să aibă două zile pe weekend! Mergi în parc să te vadă toată lumea, să te îmbraci frumos! Toate chestiile astea sunt praf în ochi! Sunt niște iluzii! De fapt nu faci altceva decât să te omorî în fiecare zi!(...)

Ajungem să ne mirăm că avem tot felul de probleme de sănătate, psihice pentru că nu suntem în stare să ne adresăm problemele, ne îngropăm în aceste mici bucurii care au ajuns să fie atât de artificiale! Nu mai au legătură cu ființă umană!", a spus Alexandra.

Citeste si: Tinerii readuc speranța în satele românești, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Crăciun pe rit vechi 2022. Iată când se sărbătorește Crăciunul pe stil vechi 2022 și de ce unii oameni fac sărbătorile mai târziu

Scandal după scandal la Timișoara - Sindicatul Primăriei îl va da în judecată pe primarul Dominic Fritz

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Tinerii readuc speranța în satele românești, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România”

De Crăciun, reporterii “Asta-i România” se întorc la oamenii și locurile care i-au impresionat. Demersul plin de emoție face parte din Campania “Dăruiește Crăciun!” desfășurată...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies