Tinerii readuc speranța în satele românești, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România”

,
mihai ghita

Mihai Ghita, prezentatorul ''Asta-i Romania''

Duminica aceasta, de la ora 14:30, în emisiunea “Asta-i România!”, îi vom cunoaște pe Alexandra și Oliver, doi tineri destepți și frumoși care au decis să lase în urmă Clujul, unul dintre cele mai dezvoltate orașe ale României, pentru a-și trăi viața într-un sătuc idilic din Mureș.

Ea este specialist în marketing, iar el DJ pentru cluburi, evenimente private și festivaluri; amândoi au decis să evadeze din cutiuța de beton de la bloc și să se retragă la țară.

Gustul fericirii simple atrage din ce în ce mai multe familii tinere ca a lor. Sătui de vacarmul orașului își caută liniștea în satele de mult uitate, pentru o nouă viață, una liberă de stres, trafic, termene limită.

O viață ca o poveste pe care o scriu singuri. Pentru cei care doresc să ducă un stil de viață simplu, în comuniune cu natură, este o adevarată terapie prin muncă.  Apă nu curge la robinet ci trebuie scoasă din fântănă, caldură nu au dacă nu adună și nu pun lemne în sobă și nici mâncare în farfurie dacă nu au grijă să cultive pământul. Fac totul cu mâinile lor, însă simt că tot efortul acesta i-a eliberat.

Citeste si: Reporterii “Asta-i România” au dăruit Crăciunul unor oameni speciali!

Sunt fericiți și mândri că se pot hrăni cu ceea ce își cultivă în mica lor grădină: fasole, vinete, roșii, conopidă. Vor să își scrie singuri fiecare filă a vieții fără a fi cantonați în regulile scrise de alții pentru ei.

"Faceți-vă propriul viitor, natura cu siguranță vă va ajuta, dacă o ajutați și voi",  este mesajul pe care Oliver îl are pentru cei care doresc să își clădească un viitor departe de agitația marilor orașee.

Nu ratați o nouă ediție" Asta-i România", prezentată de Mihai Ghiță, duminică, începând cu ora 14.30, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

ULTIMĂ ORĂ Sindicaliștii STB cer DEMISIA directorului general: DOAR atunci vom relua lucrul

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Aproape 2 milioane de români, cu ochii pe serialul “Fiica ambasadorului”. Kanal D lider de piață, pe două segmente de public, cu episodul difuzat aseară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies