Theo Rose întâmpină probleme serioase în sarcină: „Nu mai pot să respir”. Artista trece prin clipe grele, cu trei luni înainte să nască

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 apr 2023, 11:25

Theo Rose intră în ultimul trimestru de sarcină, iar greul abia acum începe

Sursa: Instagram

Theo Rose va naște în aproximativ trei luni, ceea ce înseamnă că cea mai grea perioadă din sarcină acum începe. Bebelușul, deja, a început să o apese pe organe, iar acest lucru nu îi permite să respire așa cum trebuie.

Theo Rose a răcit, iar acest lucru este destul de greu de gestionat pentru ea, deoarece este însărcinată. Chiar și așa, artista a găsit o soluție prin care să se descurce, fără a lua medicamente.

Theo Rose întâmpină probleme în sarcină

Theo Rose intră în ultimul trimestru de sarcină, iar greul abia acum începe. Pe lângă somnul care începe să fie din ce în ce mai dificil, artista nu mai poate nici să respire așa cum trebuie, deoarece copilul apasă pe organe.

Mai mult decât atât, aceasta s-a ales și cu o răceala și, din cauza faptului că nu are voie să ia prea multe medicamente, iubita lui Anghel Damian a trebuit să se descurce doar cu ceea ce i s-a permis.

Citește și: Ce relație există între Theo Rose și mama lui Anghel Damian: „M-a rugat”. Viitoarea soacră i-a cerut artistei să țină cont de un lucru

Prin urmare, făcând haz de necaz, Theo Rose a povestit, în mediul online, că un spray nazal a ajutat-o, cât de cât, să se pună pe picioare și să respire, chiar dacă răceala nu a trecut de tot.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Theo Rose a răcit în timpul sarcinii

Artista este destul de atentă în ceea ce privește sarcina, deoarece își dorește ca totul să fie exact așa cum trebuie, iar fiul ei să fie în siguranță. Cu toate acestea, unele lucruri nu pot fi evitate, așa cum s-a întâmplat și cu răceala pe care a căpătat-o.

În stilul caracteristic, Theo Rose a făcut haz de necaz și a mărturisit că ar folosi spray-ul nazal mai des, dar se teme că efectele vor fi destul de serioase și i-ar pune bețe în roate.

„Răcelile, în sarcină, durează mult mai mult. După ce că sunt în stadiul ăla al sarcinii când începe să mă apese pe plămâni, pe diafragmă, peste tot, o răceală peste chestia asta vine cu și mai mari deficiențe respiratorii.

Mi s-au înfundat sinusurile cu totul și m-am aolit pe aici, m-am dat pe spate «Nu mai pot să respir, mă ia panica», cutare.

Am sunat-o pe doamna doctor, i-am spus care este problema și, neavând voie să iau cine știe ce tratament medicamentos, mi-a recomandat un spray nazal, care are efect 12 ore.

Citește și: Dovada că Alex Leonte și Manuela Lupașcu sunt împreună! Cum au fost surprinși cei doi

Vă spun cinstit! E cea mai mare descoperire a vieții mele.

Bine, are efect mai mare de 12 ore, că l-am testat eu zilele astea. Am zis «Dacă mi se mai înfundă chiuveta», dau cu el acolo, dar mi-e frică că-mi topește țevile.

Deci nu se poate cu el, mi-a salvat viața. Nu mai pot, gata, sunt fericiră, respir!”, a povestit aceasta.