Cum arată Theo Rose, în luna a șasea de sarcină. Artista și-a arătat burtica de gravida mai clar ca niciodată

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 apr 2023, 15:57

Theo Rose este mai fericită ca niciodată de când a rămas însărcinată, aceasta fiind cea mai mare realizare a vieții ei

Sursa: tiktok, instagram

Theo Rose a intrat în al doilea trimestru de sarcină, fiind, deja, în luna a șasea. Recent, aceasta a postat un TikTok și le-a arătat fanilor burtica de gravidă, mai clar ca niciodată, fiind bine definită de un costum extrem de mulat.

Theo Rose este însărcinată în luna a șasea, iar momentul întâlnirii se apropie cu pași repezi.

Artista așteaptă cu sufletul la gură să își strângă bebelușul în brațe, mai ales că iubește extrem de mult copiii.

Cum arată Theo Rose în luna a șasea de sarcină

Theo Rose este mai fericită ca niciodată de când a rămas însărcinată, aceasta fiind cea mai mare realizare a vieții ei. Indiferent de succesul de care se bucură pe plan profesional, ceea ce o face să fie extrem de fericită este copilul pe care îl poartă în pântece.

În doar trei luni, Theo Rose își va strânge fiul în brațe și se bucură din plin de perioada pe care o traversează. Recent, cu un zâmbet larg pe chip, aceasta s-a filmat cu burtica de gravidă la vedere, care a crescut destul de mult în ultima vreme.

Salopeta extrem de mulată pe care a purtat-o i-a arătat burtica foarte clar, iar fanii acesteia au fost extrem de încântați să vadă stadiul în care se află.

Citește și: Motivul pentru care toată lumea a crezut că Theo Rose a născut: „Criză direct din burtă”. Ce a postat Bogdan de la Ploiești

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Theo Rose a luat zece kilograme în greutate

Cum era normal, Theo Rose a luat câteva kilograme în plus. La începutul acestei luni, artista a mărturisit că s-a îngrășat zece kilograme, iar acest lucru nu a

deranjat-o deloc, ba din contră. Iubita lui Anghel Damian a mărturisit că, după ce copilul va veni pe lume, și-ar dori să rămână la greutatea pe care o avea la începutul lunii.

Deoarece este foarte activă, pentru că încă nu și-a întrerupt proiectele profesionale, Theo Rose nu a acumulat foarte multe kilograme și nici nu își bate capul cu acest aspect, deoarece tot ceea ce o interesează este ca micuțul Sasha Ioan să fie bine.

Cum arată Theo Rose, însărcinată în șapte luni. Artista radiază de fericire în ultimul trimestru de sarcină

Citește și: Cu cine se iubește Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose. Noua iubită face furori în mediul online:„Nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns”

„Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji”, a spus Theo Rose.

Theo Rose a recunoscut că iubește foarte mult copiii și că ei o fac cea mai fericită, indiferent de satisfacțiile pe care le poate avea pe plan profesional.