Dovada că Alex Leonte și Manuela Lupașcu sunt împreună! Cum au fost surprinși cei doi

Autor: Lavinia Medrea

Cum au fost surprinși cei doi

Sursa: Instagram Alex Leonte/Manuela Lupașcu - colaj Kanal D

În ultima vreme, s-a tot zvonit că Alex Leonte și Manuela Lupașcu formează un cuplu. Iată cum au apărut cei doi!

Alex Leonte, fostul partener al lui Theo Rose, pare că și-a refăcut viața. Și nu cu oricine, ci cu o femeie frumoasă și cunoscută.

Alex Leonte și Manuela Lupașcu, ipostază surprinzătoare

Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte, are aproape 80.000 de urmăritori pe Instagram și este scriitoare. Deține un blog pe care scrie, din 2016, articole despre frumusețe, modă, viață și călătorie.

„Cred că, cumva, sunt ore bune. Dacă stau să mă uit pe telefon, cred că acolo se văd cel mai mult, undeva la șase ore. Sunt cele pe care eu le petrec pe contul meu, dar și pe alte conturi pentru a găsi inspirația necesară. Cred că la un moment dat vine firesc. Foarte multe din colegele mele s-au mutat și pe partea de TV, însă cred că trebuie să-ți găsești cumva formatul care să ți se potrivească.

Citește și: Cu cine se iubește Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose. Noua iubită face furori în mediul online:„Nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cazul meu a fost vorba de plictiseală, aveam mult timp liber la dispoziție și am început să-mi fac poze și să le postez pe internet”, a povestit Manuela Lupașcu, nuanțând faptul că munca este foarte importantă pentru ea.

Astăzi este ziua lui Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose. Cu câteva ore în urmă, Manuela Lupașcu a publicat o fotografie în care se ține de mână cu un bărbat, alături de mesajul „La mulți ani”.

Toată lumea și-a dat seama că este vorba de Alex Leonte, având în vedere că bărbatul din poză este sărbătoritul și poartă exact aceleași haine ca și Alex.

Manuela Lupașcu își ține viața privată

Deși niciunul dintre ei nu iese în public și nu vrea să recunoască faptul că formează în cuplu, Manuela Lupașcu asigură că totul este bine și își dorește să-și țină viața personală privată.

Citește și: Motivul pentru care toată lumea a crezut că Theo Rose a născut: „Criză direct din burtă”. Ce a postat Bogdan de la Ploiești

„Totul e bine, nu vreau să fac un subiect despre chestia asta. Să vedem cum stau lucrurile mai departe. Nu cred că s-a ascuns nimeni. Nici în trecut, nici în prezent, asta e toată chestia, vreau să avem și momente pentru noi.

Ce aleg să ofer, nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns, dar e bine. Realitatea și viața pe care o avem face parte din ceea ce suntem, nu mă ascund că nu am de ce, dar mai răruț că e mai drăguț”, a declarat Manuela Lupașcu.

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!