Suzan din serialul Totul pentru familia mea, apariție îngrijorătoare! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Ahu Yağtu în mediul online! Fanii ei au fost bulversați

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2023, 16:17

Suzan din serialul Totul pentru familia mea și-a uluit fanii cu o apariție tulburătoare! Renumita actriță Ahu Yağtu părea transformată la nivelul fetei, dând impresia că a recurs recent la o nouă intervenție estetică, dar care a eșuat!

Ahu Yağtu se numără printre cele mai apreciate actrițe din Turcia. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, superbă actrița a dovedit un talent uriaș și o carisma captivantă în multe seriale și filme artistice în care a jucat. Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Suzan, o femeie ambițioasă și curajoasă, care și-a urmărit scopurile cu orice preț.

Dincolo de cariera fulminantă, celebra actrița este o femeie fericită și împlinită deoarece are un fiu minunat pe care îl adoră și pe care îl consideră centrul universului sau. Ahu Yağtu are în prezent 44 de ani, însă continuă să arate uluitor și are mare grijă de aspectul ei fizic. De curând, îndrăgită actrița a publicat pe contul ei de Instagram un scurt clip în care apare transformată la nivelul fetei, iar fanii ei s-au îngrijorat că a suferit o intervenție estetică nereușită.

Suzan din serialul Totul pentru familia mea, apariție îngrijorătoare! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Ahu Yağtu

Ahu Yağtu s-a născut în anul 1978, în Izmir, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație de seama și condițiile necesare pentru a studia și a-și realiza visurile. În perioada liceului, Ahu a început să practice modelingul devenind rapid un fotomodel de succes și renumit în Turcia și peste hotare.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, așa cum nu ați mai văzut-o până cum! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ahu Yağtu în rulota sa, pe platourile de filmare!

Odată devenită celebră, Ahu Yağtu a decis că e momentul să se dedice și primei sale mari pasiuni, actoria și atunci s-a înscris la o școală privată de teatru pe care a absolvit-o cu succes.

Iar în 2001 actrița a fost cooptată în primul ei proiect, serialul intitulat 90-60-90, care i-a adus și primul pas către carieră în domeniul actoriei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă pe plan profesional, destinul i-a surâs mereu și i-a adus mari reușite, în viață personală, Ahu Yağtu nu s-a bucurat de același succes și s-a confruntat cu multe obstacole și dezamăgiri sentimentale. Celebra actrița a fost căsătorită de două ori însă ambele mariaje au eșuat rapid. Celui de-al doilea soț, actorul Cem Yilmaz i-a dăruit un fiu însă nici așa mariajul lor nu a funcționat și au decis să divorțeze iar copilul a rămas în custodia mamei.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită persoană din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ahu Yağtu!

În prezent, actrița are 44 de ani însă nu și-a mai dorit să se recăsătorească și s-a dedicat carierei și fiului ei, pe care îl adoră. De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare un clip video în care a apărut total transformata la nivelul fetei, motiv pentru care fanii ei s-au îngrijorat inițial. Însă ulterior aceasta a dezvăluit faptul că a folosit un filtru de imagine și că arată în continuare la fel de normal.