Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă în cele mai trăsnite ipostaze alături de colegii săi de platou! Iată cum i-a reunit talentata Aylin Akpinar pe cei mai buni prieteni

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2023, 15:06
Foto(5)

Carismatica Emel din serialul Totul pentru familia mea își consideră colegii de platou frații săi! Iată cum a fost surprinsă micuța actrița alături de cei mai buni prieteni! 

Aylin Akpinar a cucerit publicul cu talentul și gingășia ei în serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat fabulos rolul micuței Emel, mezina familiei Eren. Deși avea aproape nouă ani când au început filmările, Aylin s-a integrat rapid în echipa actorilor și a făcut față cu brio scenariului destul de dificil pentru vârsta ei fragedă. De curând, fetiță a împlinit 11 ani și a fost sărbătorită cu fast de părinții săi, dar și de colegii ei de platou, pe care această îi adoră și pe care îi consideră că fiind cea de-a două ei familie.

Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă în cele mai trăsnite ipostaze alături de colegii săi de platou

Aylin Akpinar a venit pe lume pe dată de 11 mai 2012, în Istanbul, într-o familie simplă. Deși nu au avut o situație financiară prea bună, părinții săi i-au oferit o educație exemplară, dar și sprijinul necondiționat pentru a studia și mai ales pentru a-și îndeplini visul de a juca pe platourile de filmare.

Pentru că i-au descoperit talentul nativ încă din primii ani de viață, părinții micuței Aylin au înscris-o la diverse casting-uri și astfel a luat primul contact cu mirifică lume artistică.

Citește și: La mulți ani, Aylin Akpinar! Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea și-a sărbătorit ziua de naștere! Iată câți ani a împlinit talentată fetiță și ce mesaje de suflet a primit din partea colegilor săi! „Este ziua prințesei mele” 

În anul 2019 Aylin Akpinar a fost cooptată în distribuția unui serial de televiziune, intitulat Keşke Hiç Büyümeseydik și apoi a jucat și în producțiile Mireasă din Istanbul și Aşk Ağlatır. Iar în anul 2021 părințîi ei au acceptat că fiica lor să joace în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului principal, Emel, mezina familiei Eren.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Ceylin este surprinsă de ezitarea lui Ilgaz atunci când sunt cel mai aproape unul de celălalt. Vezi online live episodul 12 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Citește și: Micuța Emel din producția Totul pentru familia mea, în cele mai frumoase și emoționante ipostaze pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă talentată fetiță alături de dragii ei colegi, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran!

De curând, micuța actrița a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini în care a fost surprinsă în ipostaze hazlii și trăsnite alături de colegii săi de platou, pe care îi iubește că pe proprii săi frați și dincolo de platourile de filmare.

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!