SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni o acuza pe Elena Marin de prefacatorie pentru a castiga publicul de partea ei: "M-am uitat la ea si nu ii curgea sange din nas, s-a zgarmanit!" REACTIA NEASTEPTATA a lui Stefan Ciuculescu la toata faza

,
Zanni nu crede ca Elenei Marin ii este rau
Zanni considera ca Elena Marin se preface pentru a atrage atentia asupra ei

Zanni nu crede o iota in raul Elenei Marin din timpul primului Consiliu de Nominalizare si spune ca nici macar nu ii curgea sange din nas.


In articol:

Zanni crede in continuare ca Elena Marin isi joaca cartea pentru a fi in centrul atentiei sau mai exact victima in ochii publicului. Desi concurenta a acuzat in cadrul Consiliului de Nominalizare o stare acuta de rau, spunand ca ii curge sange din nas, Zanni nu crede ca Elena Marin a patit ceva, ci doar se preface:" M-am

uitat la ea, se uita toata lumea, nu ii curgea niciun sange din nas. Avea sange pe deget ca s-a zgarmanit."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni crede ca Elena Marin se preface

Zanni este convins ca Elena Marin minte
Zanni crede ca Elena Marin nu a patit nimic rau, ci doar s-a zgamaiat in nas

Insa ce l-a socat si mai tare pe Zanni este reactia lui Stefan Ciuculescu care nu a avut nimic de comentat in apararea Elenei Marin caci cei doi se inteleg foarte bine, mai ales dupa plecarea lui Culita Sterp. "Nimic nu e sincer cand e vorba despre ea. Ma asteptam sa ii tina partea, dar nu i-a luat-o. Din contra, Faimosul a declarat scurt ca: "Se dramatizeaza pe alte chestii care nu au nicio legatura cu ce se intampla aici..."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Jocul de Comunicare le aduce concurentilor un premiu important: conversatia cu mamele lor

Daca in primyul Consiliu de Nominalizare, nici Maria Chitu nu a crezut ca Elena Marin a patit ceva, rotindu-si ochii peste cap, imediat dupa ce medicul a venit la Faimoasa, si-a schimbat parerea spunand ca din moment ce un cadru medical a venit, clar, a patit ceva: "Daca doctorul a luat-o, este clar ca a patit ceva, altfel nu o lua, nu?"

Incepe Jocul pentru Comunicare, iar Faimosii si Razboinicii se lupta ca niste gladiatori moderni in Arena pentru a putea vorbi cu cea mai scumpa fiinta de acasa si anume mama.

Stefan Ciuculescu este foarte indarjit pentru a da totul pe teren pentru a putea vorbi cu mama lui si spune acest lucru printr lacrimi. Si Maria Chitu isi doreste enorm sa castige acest premiu si sa ii auda glasul mamei ei. Oare cine va castiga acest premiu important, dar cine este concurentul care va fi eliminat de la Survivor Romania 2021?

 

Citește-ne pe
Citește și:

A doua imunitate a săptămânii a fost adjudecată la Survivor România 2021. Ce echipă face nominalizări în consiliul din această seară

Noi dovezi din Ibizagate: Corupția din fostul guvern al Austriei, care dădea lecții României, era URIAȘĂ și întreținută și de o companie de jocuri de noroc

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii! Ce le-a dezvăluit Daniel Pavel concurenților de la Survivor România 2021?

Cătălin Moroșanu a spus tot ce s-a întâmplat între el și Zanni la Survivor România 2021: „Am îmbătrânit trei ani de nervi. M-am prefăcut că...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies