A doua imunitate a săptămânii a fost adjudecată la Survivor România 2021. Ce echipă face nominalizări în consiliul din această seară

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 15 iun 2021, 10:13
Ce echipă face nominalizări în consiliul?

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii s-a încheiat. Concuenții de la Survivor România au luptat cu toate forțele pentru totemul de imunitate.

Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe un traseu mixt, unde au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga totemul de imunitate și pentru a avea un consiliu liniștit.

Citeste si: Cătălin Moroșanu a spus tot ce s-a întâmplat între el și Zanni la Survivor România 2021: „Am îmbătrânit trei ani de nervi. M-am prefăcut că...”

Ce echipă a câștigat al doilea joc de imunitate al săptămânii?

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost intens și plin de adrenalină, iar Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe un traseu care le-a creat ceva dificultăți celor care nu sunt prea familiari cu apa. O singură echipă a reușit să aducă victoria mult râvnită, și totodată, un consiliu liniștit în care vor fi doar observatori.

Concurenții din echipa roșie și albastră au luptat în această seară cu toate forțele pe traseu, pentru a câștiga totemul. Atat Faimoșii cât și Războincii au avut parte de multe obstacole pe traseu, obstacole care le-a pus rezistența și îndemânarea la încercare.

Citeste si: Mama Geta numără orele până va deveni din nou bunică: „Cel mic...” Ce mesaj i-a trimis lui Culiță Sterp?

Jocul de imunitate din acestă seară i-a solicitat pe Faimoși și Războinici. Dorința de a câștiga totemul de imunitate i-a motivat pe concurenții de la Survivor România 2021, astfel că aceștia au luptat până la capăt, chiar dacă organismul lor deja dă semne de slăbiciune.

Concurenții din echipa roșie și albastră liptă în aceste condiții, deoarece își doresc să dea tot ce au mai bun pentru a aduce puncte și pentru a ajunge în Marea Finală.

Citeste si: Diana Bulimar, apariție spectaculoasă! Fosta concurentă de la "Exatlon" a slăbit și a pozat sexy la plajă

Ce echipă s-a impus pe traseu și a câștigat jocul pentru imunitate în această seară?

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, o singură echipă a ieșit învingătoare, iar de această dată, victoria a aparținut Războinicilor. Ei au câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii cu scorul de 10 la 9.

Concurenții au fost foarte încântați că nu vor fi nevoiți să facă din nou nominalizări între ei în consiliul din această seară și că în tabăra lor va fi liniște de această dată.

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor a împlinit 32 de ani. Ce cadou inedit a primit Faimoasa de ziua ei de naștere

Pentru că totemul de imunitate este foarte important pentru concurenții Survivor, aceștia au luptat cu toate forțele, astfel cele două echipe au ajuns la ștafetă.

Final uimitor la Survivor România! Cine a câștigat al treilea joc individual al săptămânii

La ștafetă au concurat Albert și Maria din echipa Războinicilor, iar din echipa Faimoșilor Zanni și Raluca.

Din păcate pentru echipa roșie, Raluca nu a reușit să bage toate totemurile în coșuri, astfel Zanniache nu a mai plecat de la START.

Maria și Albert s-au descurcat foarte bine pe traseu și la proba de îndemânare, astfel cei doi concurenți din echipa albastră au reușit să aducă totemul de imunitate în echipa lor.

 


Cookies