Cătălin Moroșanu a spus tot ce s-a întâmplat între el și Zanni la Survivor România 2021: „Am îmbătrânit trei ani de nervi. M-am prefăcut că...”

,
Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor România 2021
Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

A fost eliminat de la Survivor România 2021 în urmă cu mai multe săptămâni, însă abia acum a vorbit despre conflictul cu Zanni. Ce dezvăluiri a făcut Cătălin Moroșanu?


In articol:

A încercat să aibă o relație bună cu toți colegii de la Survivor România 2021 și să țină echipa unită, însă nu a reușit să facă acest lucru. Cătălin Moroșanu nu s-a ferit să își spună părerea în ceea ce îl privește pe Zanni, Faimosul dezvăluind ce s-a întâmplat, de fapt, între ei în Republica Dominicană.

Motivele pentru care Zanni și Cătălin Moroșanu au intrat în conflict la Survivor România 2021

Cătălin Moroșanu a spus de mai multe ori că nu este de acord cu atitudinea pe care Zanni o are la Survivor România 2021. Cei doi nu au reușit să interacționeze prea mult, iar atunci când au făcut-o chiar au intrat de câteva ori în conflict, iar acum, Faimosul a dezvăluit de unde au pornit discuțiile.

Cătălin Moroșanu, fostul concurent de la Survivor România 2021, a recunoscut că au existat foarte multe momente în care Zanni l-a provocat, însă a preferat să nu intre în conflict cu el pentru a evita ca lucrurile să scape de sub control. 

Faimosul nu s-a ferit să spună că Zanni este gata să facă orice pentru a-și atinge scopul, lucru care nu îi face cinste.

„Sunt momente și momente. Am stat și am suferit trei luni și jumătate acolo, am îmbătrânit trei ani de nervi, nu pot spune că totul a fost bine. Eu nu voi nega niciodată că Zanni este un băiat foarte inteligent, a dat pe traseu totul, până să plec era, cred, cel mai bun. Dar nu pot să accept comportamentul lui, caracterul lui, ceea ce face, cum vorbește, cum provoacă.

Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte, m-am făcut că nu văd anumite lucruri. M-am abținut de multe ori și mi-a fost foarte greu să fac acest lucru. Eu înțeleg că eram la Survivor România și este un concurs foarte greu, dar trebuie să îți păstrezi umanitatea, ca să nu ajungi în viața reală și să regreți că ai spus anumite cuvinte sau ai făcut anumite lucruri.
Trebuie să respecți omul așa cum este el. Nu poți călca pe cadavre și nu poți să ignori normele și valorile morale ca să atingi succesul. Sper să mă înșel și acest show să îl ajute pe Zanni să realizeze că în viață nu este vorba numai despre bani și faimă.”
, a spus Cătălin Moroșanu despre Zanni, potrivit viva.ro. 

Cătălin Moroșanu, fost concurent la Survivor România, sezonul 2
Cătălin Moroșanu, fost concurent la Survivor România, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cătălin Moroșanu, decizie radicală după ce s-a întors de la Survivor România 2021: „Mă gândesc să...” Ce i-a cerut soției după ce a revenit în țară?

Cătălin Moroșanu a sărit

de multe ori și în apărarea Elenei Marin, mai ales în momentele în care aceasta a fost atacată de Zanni, lucru care nu a fost pe placul acestuia din urmă. 

Citeste si: Catalin Morosanu, dezvaluiri in premiera despre Jador si Georgiana: "Se iubesc cu adevarat!" Ce urmeaza sa se intampla cu cei doi?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre relația cu soția lui: „Eu am război dur acasă...” Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi? Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit...

VIDEO| Un avion cu americani s-a prăbușit în vestul Ucrainei: Nu sunt supraviețuitori

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri surprinzătoare! Care este cel mai mare regret al sportivului?

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tânărul călăreț pe care l-a ajutat! Prima reacție după ce a aflat că Sergiu a vândut casa

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies