Catalin Morosanu, dezvaluiri in premiera despre Jador si Georgiana: "Se iubesc cu adevarat!" Ce urmeaza sa se intampla cu cei doi?

Author: Alice Popescu
Catalin Morosanu, dezvaluiri in premiera despre Jador si Georgiana

Catalin Morosanu a facut cateva dezvaluiri despre unui dintre cele mai frumoae cupluri din showbiz, Jador si Georgiana Elisei.

Povestea de iubire dintre Jador si Georgiana Elisei  tin fanii celor doi cu sufletul la gura deorece cuplul are parte de foarte multe impacari si tot atat de multe despartiri.

Insa Catalin Morosanu lamureste situatia dintre cei doi indragostiti si spune ca abia asteapta sa le fie nas de cununie exact cum a promis in cadrul competitiei Survivor Romania 2021. Mai mult, Catalin Morosanu a facut si o serie de dezvaluiri potrivit fanatik.ro in care a vorbit despre relatia celor doi.

Catalin Morosanu, fanul numarul 1 al lui Jador si al Georgianei

Citeste si: Culita Sterp, indragostit din liceu de Daniela Iliescu. Ce mesaje de iubire ii scria atunci Faimosul de Survivor Romania! DOVADA ca legatura dintre cei doi era foarte puternica de atunci

Îmi place de Georgiana, am cunoscut-o, este o fată cu totul și cu totul deosebită. E la locul ei, eu cred că este exact ceea ce are nevoie Jador de la o fată, e frumușică, e modestă, nu vrea să iasă în evidență. Ei se ceartă, se împacă, dar se iubesc cu adevărat. Așa e dragostea la ei, mai zbuciumată, dar sunt tineri, e de înțeles.”

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Catalin Morosanu are numai cuvinte de lauda la adresa lui Jador si spune ca cei doi s-au apropiat foarte mult la Survivor Romania 2021 ramanand prieteni foarte buni, dovada stand si noua colaborare muzicala la care a participat si luptatorul de talie mondiala.

Jador e un tip senzațional, chiar îmi place de el. L-am văzut și la Survivor, mi-a plăcut de el de pe atunci, e un om sincer și asumat, iar eu asta respect la un om. Îi voi năși, e sigur, ce am zis, aia rămâne, la mine vorba e vorbă. În momentul în care se vor hotărî ei să facă nunta, dacă vor dori, eu voi fi încântat să îi nășesc. Îmi place de ei, eu cred că se potrivesc în ciuda faptului că mai există, între ei, certuri. Dar așa e în orice cuplu, până se mai așează și ei.”

Exclusiv! Cine este noul iubit al Ștefaniei de la Casa Iubirii și unde l-a cunoscut. Bruneta are deja o relație serioasă cu el:

Jador, suparat ca Georgiana este foarte geloasa

Citeste si: Cum i-a dat Daniela Iliescu cu flit lui Culita Sterp in liceu. Motivul pentru care nu-l baga in seama! Cum arata Faimosul la 18 ani

Cat despre impacarile si certurile lui Jador cu Georgiana Elisei, cantaretul a declarat recent ca totul se intampla din firea prea geloasa a iubitei sale care e "mai geloasa decat prevede legea."

Gelozia ei nu ne lasă să fim  împreună. Când apari la televizor,  fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă.  

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies