Culita Sterp, indragostit din liceu de Daniela Iliescu. Ce mesaje de iubire ii scria atunci Faimosul de Survivor Romania! DOVADA ca legatura dintre cei doi era foarte puternica de atunci

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 iun 2021, 10:35
Culita Sterp, mesaj de iubire pentru Daniela in liceu

Culita Sterp a dezvaluit faptul ca in urma cu 10 ani cand era in liceu era topit dupa Daniela, insa ea nu ii dadea atentie pentru ca era "ocupata."

Cu toate acestea, Culita ii scria mesaje recunoscand ca sentimentele lui pentru ea era puternice inca de atunci. La absolvirea liceului, Culita i-a scris Danielei un text foarte emotionant, insa bruneta l-a luat atunci ca pe o declaratie prieteneasca intre doi colegi de clasa. Fostul Faimos recunoaste ca de atunci sentimentele pentru ea erau puternice, insa nu putea sa ii spuna in fata de teama unui refuz. 

Culita Sterp, declaratie de iubire pentru Daniela Iliescu in liceu

Citeste si: Cum i-a dat Daniela Iliescu cu flit lui Culita Sterp in liceu. Motivul pentru care nu-l baga in seama! Cum arata Faimosul la 18 ani

”Tu, frumoaso, în primul rând mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni.

Tu...glumele tale...râsul ala al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești.  Când mă gândesc, nu știu ce să fac, să râd că au fost sau să plâng că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi.”

Culiță:  Ca să vedeți cum le unește Dumnezeu pe toate. Asta e de acum 10 ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Astfel, Culita recunoaste ca Dumnezeu are grija de toate si a facut posibila reunirea celor doi, iar acum vor intemeia o familie asteptand cu nerabdare ca Daniela sa nasca primul lor copil. Cat despre Survivor Romania, Culita recunoaste ca nu se astepta sa reziste atat de mult in competitie pentru ca avea in minte experienta fratelui sau mai mic, Iancu, care ii zisese ce se intampla acolo.

Culita Sterp o iubea pe Daniela Iliescu inca din liceu

Citeste si: Momente haluciante la Survivor Romania! Ce reactie ar avea publicul daca ar afla ce fac concurentii in spatele camerelor de filmat

Eu de la început mi-am dorit să fiu acasă când se întâmplă asta și știam sută la sută că o să ajung.

Eu ziceam că nu rezist mai mult de două trei luni, pentru că știam cum e de la fratele meu.  Mi-a spus Iancu de anul trecut că e foarte greu, n-aveam mâncare, știam tot absolut de la el. Și atunci, după cum mă știam eu pe mine, am zis că mai mult de două luni nu cred că rezist. M-am uimit pe mine și pe familie.”

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!