Momente haluciante la Survivor Romania! Ce reactie ar avea publicul daca ar afla ce fac concurentii in spatele camerelor de filmat

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 21:25
Andreea Lodba, dezvlauiri despre viata in jungla dominicana

Una din fostele concurente de la Survivor Romania 2021 a povestit un episod care ar marca pe oricine ar vedea o astfel de scena.

Andreea Lodba, invitata in emisiunea Teo Show, a facut cateva dezvauiri socante despre ritmul si modul de viata al concurentilor de la Survivor Romania si spune ca de acum incolo va aprecia altfel ce are acasa, iar atitudinea ei fata de ce s eintampla in jur s-a schimbat radical odata ce a parasit competitia deoarece, clar ce s-a intamplat acolo a transformat-o.

Scena marcanta la Survivor Romania, povestita de Andreea Lodba

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. REACTIA lui Albert Oprea dupa ce Andrei Dascalu a iesit favoritul publicului: "L-a bagat in pamant!" Stefan Ciuculescu si Albert, conflict pe traseu

De acum incolo vreau sa continui cu sportul, cel putin pentru mine.(…) Nu am apucat să mă cert cu nimeni, mi-am dorit ca dincolo de competitie sa ii cunosc pe toti ca persoane.

Stiam ca se va sfarsit si mi-am dorit sa ii cunosc ca oameni. Cea mai importanta lectia a fost legata de importanta familiei. Cand eram acasa la filmari si ma sunau ei mei le respingeam apelurile, poate trecea o zi până vorbeam cu ei. Mi-am dat seama cat de importante sunt cele trei minute să îți suni tatăl sau mama. Mi-am dat seama cât de importanta este mâncarea, acasă facem risipă”
,
a declarat Andreea.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Horoscop chinezesc marți, 7 februarie 2023: Zodiile cu un pas înaintea tuturor. Își ating scopul în ziua Maimuței de Foc

Andreea Lodba, dezvaluiri din jungla dominicana despre viata concurentilor

Citeste si: Ce mai face acum Lucian Barbu, fostul concurent de la Razboinici! Cum s-a schimbat dupa Survivor Romania: "Cel mai greu a fost ca a trebuit sa invat… sa merg!"

Odată s-a intamplat să scape Raluca orezul pe jos si băieții s-au repezit să îl adune. Dacă s-ar fi văzut acasă, lumea ar fi spus că sunt nebuni. Mi-am dat seama cat de important este o regula de orez. M-am intors alt om, aceasta competitie m-a schimbat foarte mult. Mi-am dat seama ca trebuie să pretuiesc oamenii cu care convietuiesc.

As mai fi rezistat in competitie, abia ma acomodasem cu traiul de acolo, cu foamea. M-au nominalizat Zanni, Elena, dacă nu mă înșel… m-au nominalizat din punct de vedere sport, am considerat că a fost un vot corect. Avand probleme cu inotul, mi-am dat seama ca voi avea probleme mult mai mari pe parcurs si ca la acel moment eram una dintre verigile slabe si de aceea nu ama vut motiv sa ma supar. Le-am spus cp dacă voi fi nominalizată nu mă voi supăra, dar că a contat pentru mine foarte mult că am ajuns acolo”

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies