Surpriză de proporții pentru Teo Trandafir! "Sunteti bineveniti!" Iată ce i-au pregătit colegii ei pentru a intra fericită în weekend!

,
teo show

Teo Trandafir, surprinsa de colegii ei cu un super moment muzical

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Teo Trandafir a fost surprinsă astăzi de către colegii ei, care i-au adus în platou renumită Fanfara cu Chef de viață!


In articol:

În ediția de astăzi a emisiunii Teo Show, îndrăgită prezentatoare Teo Trandafir a fost surprinsă de colegii ei cu un moment muzical inedit. Pentru că le-a povestit colegilor ei că este tristă din cauza mașinii de spălat care s-a defectat brusc, Teo Trandafir a fost plăcut surprinsă de un moment pregătit de colegii ei.

Surpriză de proporții pentru Teo Trandafir!

În platoul Teo Show și-au făcut apariția membrii unei renumite fanfare din București, Fanfara cu chef de viață, care au creat instantaneu o atmosfera uluitoare.

"Poftiți! Sunteți bineveniți! Din păcate n-avem ce să le punem pe masă, dar sperăm că au mâncat acasă! Este Fanfara cu chef de viață! Splendid!! Mi-au plăcut! Eu am și uitat că am avut mașină de spălat! Sunt gata să-mi cumpăr altă!", a spus Teo Trandafir, extrem de încântată de surpriză primită.

Și Bella Santiago a fost fascinată de sunetele armonioase ale instrumentelor muzicale, iar Mihai Mitoseru a fost curios să descopere mai multe detalii despre Fanfara cu Chef de viață.

"Suntem zece în total! Avem 25 de ani! M-am dat în vileag că suntem în vârstă! Ne grupăm pe prietenii!", a

spus unul dintre membrii fanfarei.

În cele din urmă un alt membru al formației, poreclit "domnul general" a dezvăluit că el și aproape toți colegii lui au studiat în cadrul Școlii de Muzici Militare și au lucrat în acest domeniu până la vârstă pensionarii, iar ulterior au decis să continue în această formulă inedită mai departe.

"Nu chiar general, doar colonel și în rezervă! Am lucrat toți, cu două excepții, suntem muzicieni militari, ne-am format la Școală Militară de Muzici militare! Pe parcurs s-au mai schimbat câțiva membri pentru că la început eram 11!", a spus unul dintre membrii fanfarei.

Citeste si: Teo Trandafir, dezvăluiri incediare despre primul sărut! Iată ce mărturisiri a făcut vedeta la Test de vedetă!

Citeste si: Cum reușește Teo Trandafir să se mențină la aceeași greutate de ani buni? Vedeta are o alimenație bine pusă la punct

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Lorenna, dezvăluiri uluitoare în platoul Teo Show! Ce a pățit artista în timpul unor turnee! "Am continuat să zâmbesc și să cânt!"

BOR se delimitează de deputatul suspectat de sex cu minori: Aurel Bălășoiu a fost exclus din adunarea eparhială a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Lidia Fecioru, sfaturi pentru a ne proteja casa de ghinion și pentru a atrage energiile pozitive! "Dacă vrem să atragem dragostea, aprindem o lumânare roșie"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies