Lorenna, dezvăluiri uluitoare în platoul Teo Show! Ce a pățit artista în timpul unor turnee! "Am continuat să zâmbesc și să cânt!"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 ian 2023, 13:55

Lorenna a facut dezvaluiri incredibile despre ceea ce i s-a intamplat de-a lungul timpul in concerte

Sursa: Captură KANAL D

Lorenna a povestit prin ce momente critice a trecut în timpul unor concerte! Iată ce i s-a întâmplat celebrei artiste!

Cântăreața de muzică populară Lorenna încântă publicul de mulți ani cu melodiile sale care au atras mereu atenția în mod plăcut prin versurile lor inedite. În ultimii ani îndrăgita artistă a abordat chiar și muzica de petrecere, iar fanii săi au primit cu brațele deschise cântecele sale.

Lorenna, dezvăluiri uluitoare în platoul Teo Show! Ce a pățit artista în timpul unor turnee

Invitată în platoul Teo Show, Lorenna a povestit prin ce peripeții și întâmplări plăcute dar și mai puțin plăcute a trecut de-a lungul anilor, în timpul concertelor din țară, sau timpul turneelor din străinătate.

Renumita artistă mărturisit că i s-a întâmplat să alunece pe scenă și să se prăbușească în văzul tuturor spectatorilor însă a găsit chiar și atunci puterea de a se ridică și de a continuă să cânte cu zâmbetul pe buze că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai mult decât atât, Lorenna a mărturisit și faptul că a fost la un moment dat răpită din mijlocul mulțimii.

Citeste si: Romanii din diaspora, INNEBUNITI dupa muzica traditionala romaneasca. Uite cum se distreaza la petrecerile din strainatate!

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

”Tata a plecat de acasă, nu ne-a oferit afecțiune” Ileana Sterp, printre lacrimi, a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai ține legătura cu tatăl său

"Trebuie să ai voință să cânți! Dacă ai voință poți să cânți, poți să faci ce vrei! În turnee e foarte frumos! Voi știți că eu pe scenă acolo simt că trăiesc!(...)

Am pățit-o! M-am apropiat prea mult de fanii mei dragi, de fapt mie îmi place să stau în mijlocul lor, între ei și de dată asta eram pe scenă, m-am apropiat pre mult m-au prins de mâna și dar la un moment dat din cauza îmbulzelii, de dată asta nu mai era pe tigaie, era îmbulzeală pe Lorenna! Din cauza îmbulzelii am picat în fund pe scenă! De toată frumusețea! Am întrerupt așa un vers și am continuat să zâmbesc și să cant! Pentru că nu puteam să las negativul să curgă și îi las pe fanii mei! De fapt și ei cântau cu mine! M-au ajutat! Acum mă amuză!",
a spus Lorenna.

Citeste si: Moment stânjenitor pentru o artistă din România! S-a prăvălit pe scenă în timpul unui concert| VIDEO

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies