Lorenna, dezvăluiri uluitoare în platoul Teo Show! Ce a pățit artista în timpul unor turnee! "Am continuat să zâmbesc și să cânt!"

,
lorenna

Lorenna a facut dezvaluiri incredibile despre ceea ce i s-a intamplat de-a lungul timpul in concerte

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Lorenna a povestit prin ce momente critice a trecut în timpul unor concerte! Iată ce i s-a întâmplat celebrei artiste!


In articol:

Cântăreața de muzică populară Lorenna încântă publicul de mulți ani cu melodiile sale care au atras mereu atenția în mod plăcut prin versurile lor inedite. În ultimii ani îndrăgita artistă a abordat chiar și muzica de petrecere, iar fanii săi au primit cu brațele deschise cântecele sale.

Lorenna, dezvăluiri uluitoare în platoul Teo Show! Ce a pățit artista în timpul unor turnee

Invitată în platoul Teo Show, Lorenna a povestit prin ce peripeții și întâmplări plăcute dar și mai puțin plăcute a trecut de-a lungul anilor, în timpul concertelor din țară, sau timpul turneelor din străinătate. Renumita artistă mărturisit că i s-a întâmplat să alunece pe scenă și să se prăbușească în văzul tuturor spectatorilor însă a găsit chiar și atunci puterea de a se ridică și de a continuă să cânte cu zâmbetul pe buze că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai mult decât atât, Lorenna a mărturisit și faptul că a fost la un moment dat răpită din mijlocul mulțimii.

lorenna

Lorenna, in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Romanii din diaspora, INNEBUNITI dupa muzica traditionala romaneasca. Uite cum se distreaza la petrecerile din strainatate!

"Trebuie să ai voință să cânți! Dacă ai voință poți să cânți, poți să faci ce vrei! În turnee e foarte frumos! Voi știți că eu pe scenă acolo simt că trăiesc!(...)

Am pățit-o! M-am apropiat prea mult de fanii mei dragi, de fapt mie îmi place să stau în mijlocul lor, între ei și de dată asta eram pe scenă, m-am apropiat pre mult m-au prins de mâna și dar la un moment dat din cauza îmbulzelii, de dată asta nu mai era pe tigaie, era îmbulzeală pe Lorenna! Din cauza îmbulzelii am picat în fund pe scenă! De toată frumusețea! Am întrerupt așa un vers și am continuat să zâmbesc și să cant! Pentru că nu puteam să las negativul să curgă și îi las pe fanii mei! De fapt și ei cântau cu mine! M-au ajutat! Acum mă amuză!", a spus Lorenna.

Citeste si: Moment stânjenitor pentru o artistă din România! S-a prăvălit pe scenă în timpul unui concert| VIDEO

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bogdan de la Ploiești, probleme grave de sănătate: ”Respiram la 20%” Cum se simte artistul după operația de rinoplastie și ce planuri are pentru acest an

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, mărturisiri cutremurătoare în platoul Teo Show! Artista riscă să piardă casa moștenită de la tatăl ei! "Cele mai traumatizante...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies