Lidia Fecioru, sfaturi pentru a ne proteja casa de ghinion și pentru a atrage energiile pozitive! "Dacă vrem să atragem dragostea, aprindem o lumânare roșie"

,
lidia fecioru

Lidia Fecioru, sfaturi inedite despre cum sa atragem energiile pozitive asupra noastra

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Lidia Fecioru a vorbit astăzi în platoul Teo Show despre modalitățile inedite de a ne proteja casele de ghinion și de a atrage energiile pozitive.


In articol:

Invitată în platoul Teo Show, Lidia Fecioru a vorbit despre modurile în care putem îndepărta ghinionul și energia negativă din casă, dar a enumerat și câteva indicații utile de a atrage energiile pozitive asupra noastră și de scapă de probleme și ghinioane de tot felul.

Iată ce ar trebui să aruncăm din casă pentru a scapă de ghinion!

Lidia Fecioru, sfaturi pentru a ne proteja casa de ghinion și pentru a atrage energiile pozitive

Întrebată de Teo Trandafir dacă ziua de 13 a fiecărei luni, este considerată o zi nefastă, Lidia Fecioru a răspuns că depinde de modul în care fiecare persoană își începe ziua de dimineață. Aceasta a mentionat faptul ca totul depinde de modul in care fiecare dintre noi isi proiecteaza in minte gandurile pozitive sau negative. 

lidia fecioru

Lidia Fecioru, in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: ”S-a dus pe firul meu în meditație și mi-a adus corpul astral înapoi” Lidia Fecioru, despre momentul în care nu a vrut să se mai întoarcă în această lume

"Acum depinde pentru cine și cum și-o pornește de dimineață, Teo! Eu sunt născută pe dată de 31, 3 și cu 1 fac patru, 13 înseamnă tot 3 și cu 1, patru! Deci eu întotdeauna caut să fac o misculatie că să fie pozitivă! Și cu asta basta! Pentru că dacă ne pornim cu ghinionul în cap de acasă, ăla e! Îl aducem practic, îl chemăm! Îl târâim după noi!
În momentul în care l-ai gândit, l-ai și plămădit! Pentru că noi suntem rodul gândirii noastre! Un om dacă începe să spună, se uită în oglindă și spune: << Nu arăt prea bine!>> a două zi se uită din nou și zice: << E adevărat, nu arăt prea bine>> Și uite așa încet, încet începe să se urateasca de la sine! De la el însuși, pentru că el generează acea urâțenie din interiorul lui! Și atunci noi vrem că lumea să fie pozitivă!",
a

spus Lidia Fecioru.

Citeste si: Cum îți dai seama că partenerul te înșală. Iată care sunt primele semne, conform Lidiei Fecioru

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

Cum îți dai seama că partenerul te înșală. Iată care sunt primele semne, conform Lidiei Fecioru

Emmanuel Macron îi dă flit lui Zelenski: Se opune total desemnării Rusiei ca stat terorist

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Dieta Lidiei Fecioru.Cum a slăbit 30 de kilograme într-un timp record

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies