Mihai Voropchievici, despre modul în care aflăm care sunt zilele bune și cele nefaste, în funcție de cifra destinului!

,
Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici, in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, a vorbit la Teo Show despre procedura în care putem află care sunt zilele bune și cele rele, în funcție de cifra destinului.


In articol:

Invitat în platoul emisiunii Teo Show, Mihai Voropchievici a subliniat câteva aspecte importante despre modalitatea spcifica numerologiei de a descoperi care sunt zilele bune și cele nefaste, în funcție de cifra destinului a fiecăruia dintre noi.

Mihai Voropchievici, despre modul în care aflăm care sunt zilele bune și cele nefaste, în funcție de cifra destinului!

Întrebat de Teo Trandafir cum am puteam că în această perioada în care toate lucrurile par că merg cu susul în jos, să știm dinainte când vom avea o zi bună sau nefastă, renumitul numerolog Mihai Voropchievici a explicat care este modalitatea de a descoperi fiecare dintre noi când urmează să avem zile bune sau rele.

Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici, in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Tu ai șapte zile în săptămâna! Ai marți care e patronată de Marte, zeul războiului, o dai deoparte, o dai deoparte că e rea! Și una mai rea decât marți este vineri, cu toate că e zi de post și e ziua lui Venus, zeiță frumuseții, a armoniei, a dragostei, de ce, pentru că în Senatul Român, într-o vineri a fost asasinat Cezar! Ar mai veni și sâmbătă că e a lui Saturn și toți care sunt născuți sâmbătă sunt mai sobri, mai sumbri!(...)

Mai avem niște adjuvante în plus, că și în bucătărie, unde ai condimentele, care aici sunt ziua, luna și anul nașterii! Dar condimentul de baza e ziua, se numește numărul psihic!", a spus Mihai Voropchievici.

Citeste si: Horoscopul banilor 2022. Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici, predicții pentru anul acesta. Ce zodie se va îmbogăți în 2022? Plouă cu bani

Teo Trandafir și-a dorit să afle mai în detaliu procedura numerologică prin care se poate află care sunt zilele bune și cele nefaste, în funcție de cifra destinului a fiecăruia dintre noi. În cele din urmă Mihai Voropchievici a enumerat care sunt zilele benefice pentru toată lumea: 1, 3, 7, 9, 10, 12, 16, 17, 20, 21, 22, 27 și 28. Iar cele nefaste sunt 2, 5, 11, 13, 15, 18 și 30.

Citeste si: Numerologul Mihai Voropchievici, previziuni pentru anul 2022! Ce te așteaptă în viitor, în funcție de cifra destinului

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Horoscop martie 2022: Predicțiile astrale pentru toate zodiile! Nativii care au o lună de vis!

Primul bărbat monitorizat cu brățară electronică a tăiat dispozitivul - A fost arestat pentru încălcarea ordinului de protecție

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Lidia Fecioru, trucuri atipice pentru vindecare trupească și sufletească! "Tinctura din coji de mandarine ajută împotriva răcelilor"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies