”S-a dus pe firul meu în meditație și mi-a adus corpul astral înapoi” Lidia Fecioru, despre momentul în care nu a vrut să se mai întoarcă în această lume

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 09 mar 2022, 11:59

”S-a dus pe firul meu în meditație și mi-a adus corpul astral înapoi” Lidia Fecioru, despre momentul în care nu a vrut să se mai întoarcă în această lume

Sursa: Captură KANAL D

Lidia Fecioru a dezvăluit care a fost momentul în care a simțit că este specială.

Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, În Oglindă, pe care o puteți urmări online pe canalul de YouTube thexclusive, în fiecare zi de marți, Lidia Fecioru a vorbit despre momentele cheie din viața ei, dar mai ales despre momentul în care a reușit să se dedubleze de trupul ei fizic și să pătrundă într-o altă lume.

Lidia Fecioru: S-a dus pe firul meu în meditație și mi-a adus corpul astral înapoi 

Lidia Fecioru a povestit în cadrul emisiunii În oglindă cum a reușit să-și dedubleze corpul spirtual de cel fizic și a pătruns într-o altă lume din care nu voia să se mai întoarcă. Bioenergoterapeutul a dezvăluit că sora ei, Alexandra, s-a conectat cu ea în meditație și astfel a reușit să-și recapete corul astral.

”Au fost lucruri care m-au speriat, într-adevăr.

Eu am încercat să fac o dedublare singură, dar asta deja încoace.(n.r. Ce este o dedublare?) Este un exercițiu special cu niște protecții speciale care se fac și te pui în lotus și stai și te concentrezi și te dedublezi. Adică, fizic tu rămâi aici, dar, ca în moartea clinică, spiritual te duci. Nu mai mai vrut să vin înapoi și atunci sora mea, Alexandra Moșneaga, a venit lângă mine și ne-am așezat din nou, eu nu aveam echilibru, nu eram nebună, doar că nu aveam echilibru, eram ca un om beat...A
intrat cu mine în meditație și s-a dus pe firul meu în meditație și mi-a adus corpul astral înapoi. Ti se par lucruri SF, când le povestești așa și îți închipui, dar este exact ca într-o moarte clinică”,
a explicat Lidia Fecioru.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Lidia Fecioru, trucuri atipice pentru vindecare trupească și sufletească! "Tinctura din coji de mandarine ajută împotriva răcelilor"

Lidia Feciorul și-a dat seama că este specială la vârsta de 16 ani, atunci când și-a dat seama că doar cu o atingere de mână poate lua durerea de cap, iar mai târziu a început să aibă flash-uri despe anumite crime care aveau loc și în acest fel putea găsi criminalul.

Citeste si: Lista completă a adăposturilor anti-bombe din București. Unde poți să te ascunzi în caz de bombardament

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!