Nu va exista niciun război între Rusia și Ucraina! Lidia Fecioru: „Nu va fi niciun război. Putin nu vrea NATO în coasta lui, vrea doar să nu pună nimeni stăpânire pe bogăţiile Ucrainei”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 oct 2022, 04:45

Nu va exista niciun război între Rusia și Ucraina! Lidia Fecioru: „Nu va fi niciun război. Putin nu vrea NATO în coasta lui, vrea doar să nu pună nimeni stăpânire pe bogăţiile Ucrainei”

Sursa: Facebook Lidia Fecioru

Parapsihologul Lidia Fecioru a vorbit despre ce se întâmplă în acest moment în Ucraina și despre un posibil război în Europa. Aceasta este de părere că nu va fi vorba de niciun fel de război, pentru că Putin nu-și dorește asta, ci vrea doar să nu pună nimeni mâna pe bogățiile pe care le deține în Ucraina.

Lidia Fecioru ne asigură că războiul dintre Rusia şi Ucraina reprezintă doar un spectacol de putere şi că tot ce vrea Putin este ca bunurile pe care le are în Ucraina să nu fie luate de americani.

Lidia Fecioru: „Un război nu va fi, rușii nu se pot bate cu ucrainenii”

„E o paradă de putere, asta e clar.

Fiecare îşi va împărţi bucăţica. Nu a deranjat pe nimeni războiul din Ucraina început în 2014 şi neterminat nici până acum, n-a deranjat pe nimeni nici războiul din Moldova, nici acum n-o să deranjeze, doar sunt nişte oameni care îşi măsoară puterile.

Un război nu va fi, ruşii nu se pot bate cu ucrainenii.

Citeste si: Germania susține România și trimite avioane de luptă! Ce declarații a făcut Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei: „Suntem foarte îngrijorați de situația actuală”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ucraina a fost întotdeauna un grânar, numai câte mine de cărbune sunt în Ucraina şi sunt foarte multe zăcăminte. Putin n-o să lase pe nimeni să intre să-şi bată joc aşa cum vor ei. Putin nu vrea NATO în coasta lui. Ucraina e un teritoriu făcut artificial, nu e o ţară. Odessa e un oraş în jurul căruia s-a construit o ţară.

Eu am o vagă idee că se vor aşeza lucrurile geo-politic.

Război nu va fi cu siguranţă, dau scris. Nici Putin nu vrea război, el vrea să fie lăsat în pace şi să nu pună nimeni stăpânire pe bogăţiile pe care le are acolo.

Citeste si: Rusia aproape a terminat cu pregătirea ofensivei în Ucraina! Kiev a transmis că peste 127.000 de militari ruși sunt prezenți la graniță

Nu ştiu cât de mult îl interesează pe american soarta ucrainenilor care stau în frig şi mor de foame.

Nici ruşii nu o duc bine, poporul rus e un popor înfometat, pensiile sunt mici, au aceleaşi probleme ca şi la noi.

Sunt două forţe care vor să-şi arate puterea, dar eu am încredere în diplomaţie, în rest nu am încredere în bunele intenţii nici ale americanilor, nici ale altora” a declarat parapsihologul Lidia Fecioru, într-o emisiune televizată.