Conflictul Rusia-Ucraina - Imagine înspăimântătoare: Cum arată tancurile ruse de la granița ucraineană FOTO

,
Armata

Rusia ar avea circa 130.000 de soldați la granița cu Ucraina

[Sursa foto: pexels.com/PixaBay]

Desfășurarea de forțe ruse la granița cu Ucraina e impresionantă. O imagine Google Maps arată numeroasele tancuri ruse de la granița cu Ucraina.


In articol:

Pe lângă cei circa 130.000 de soldați ruși masați la granița cu Ucraina, Rusia a trimis și tancuri și mai multă tehnică de război, potrivit unei imagini apărute pe Google Maps.

Imaginea a fost publicată la noi de către site-ul dcnews.ro.

În plin conflict Rusia-Ucraina imaginea este cu adevărat îngrijorătoare. 

Până acum toate încercările de rezolvare diplomatică a conflictului dintre Rusia și Ucraina au eșuat. Statele Unite au avertizat cu sancțiuni dure Rusia dacă un singur militar rus va pătrunde în Ucraina. 

„Dacă o singură forță rusă suplimentară intră în Ucraina într-un mod agresiv, așa cum am spus, asta ar declanșa un răspuns rapid, sever și unit din partea noastră și a Europei”, declara secretarul de stat american, Antony Blinken, într-un interviu acordat CNN.

armata rusa la granita cu ucraina

Așa arată tancurile ruse aflate la granița cu Ucraina

[Sursa foto: dcnews/ captura Google Maps]

Citeste si: Rusia aproape a terminat cu pregătirea ofensivei în Ucraina! Kiev a transmis că peste 127.000 de militari ruși sunt prezenți la graniță

Joe Biden: Cred că Putin va intra în Ucraina. Trebuie să facă o mișcare

Președintele american, Joe Biden, crede că președintele rus, Vladimir Putin, va lua, în cele din urmă, decizia de a intra în Ucraina, după ce a masat circa 130.000 de soldați la granița cu Ucraina și a trimis numeroase echipamente militare acolo.

„Nu sunt atât de convins că știe ce vrea să facă, bănuiesc că va ataca, trebuie să facă ceva”, a declarat președintele SUA, Joe Biden.

„Încearcă să-și găsească locul în lume între China și Occident. Nu a văzut niciodată sancțiuni precum cele pe care am promis că le vom impune dacă atacă.

Dacă fac cu adevărat ceea ce sunt capabili să facă cu forțele adunate la graniță, va fi un dezastru pentru Rusia dacă va invada în continuare Ucraina. Aliații și partenerii noștri sunt gata să impună costuri severe și semnificative împotriva Rusiei și economiei sale", mai declara Joe Biden.

Rusia a evacuat copiii și soțiile diplomaților din Ucraina

Rusia a început încă din prima săptămână a noului an să evacueze, treptat, familiile diplomaților ruși aflați în Ucraina, dezvăluia New York Times.

Rusia a insistat încă de la izbucnirea acestui conflict cu Ucraina că nu are intenția să invadeze țara vecină.

„Sunt convins că nu există riscul unui război pe scară largă în Europa sau oriunde altundeva în lume. Nu avem în intenţie niciun fel de măsuri agresive. Nu vom ataca, lovi sau invada Ucraina”, a declarat vice-ministrul rus de externe Serghei Riabkov.

„Nu încetez să repet că suntem deschişi dialogului, că suntem pentru o soluţie politică. Şi o spun din nou”, a mai afirmat vice-ministrul rus de externe.

Citeste si: Intră România în război? Ministrul Apărării, ultima veste privind tensiunile dintre Rusia și NATO

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Rusia aproape a terminat cu pregătirea ofensivei în Ucraina! Kiev a transmis că peste 127.000 de militari ruși sunt prezenți la graniță

Scandal sângeros între două femei din Prahova: Polițiștii fac cercetări pentru tentativă de omor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Conflictul Rusia-Ucraina: Secretarul de Stat american Antony Blinken a ajuns la Kiev! Statele Unite avertizează că Rusia poate ataca Ucraina în orice moment!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies