Când ar putea Rusia ataca Ucraina! Data care îi înspăimântă pe ucraineni și întreaga lume!

,
Rusia Ucraina conflict

Militari luptând într-un război

[Sursa foto: pexels.com/PixaBay]

Un general ucrainean a avansat o posibilă dată a invaziei Rusiei în Ucraina. Ar exista mai multe indicii care ar conduce către această dată.


In articol:

Un general ucrainean, Oleksandr Pavliuk, comandantul Operațiunii Forțelor Comunale (JFO) ale Ucrainei din Donbass, a avansat data de 20 februarie 2022 ca posibilă pentru invazia Rusiei în Ucraina.

Data ar fi fost avansată pentru că ea coincide cu încheierea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing și cu exercițiile militare comune pe care le efectuează Rusia și Belarusul.

„Printre diverse scenarii, 20 februarie este marcată ca o potențială dată de începere a invaziei. Atunci se termină Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, iar președintele Putin e dornic să-i atragă pe chinezi de partea sa. De aceea ar putea să nu vrea să păteze evenimentul. De asemenea, momentul marchează sfârșitul exercițiilor comune ruso – belaruse, de la granița cu Ucraina”, a spus generalul Oleksandr Pavliuk într-un interviu pentru The Times, potrivit evz.ro.

„Este o dată care ne îngrijorează”, a subliniat generalul ucrainean, precizând că, în cazul unei invazii, atât armata, cât şi rezerviştii vor încerca să stopeze ofensiva rusă.

Joe Biden: Probabil Putin va ataca Ucraina

Președintele american Joe Biden a declarat că, cel mai probabil, Vladimir Putin va lua decizia de a ataca Ucraina.

„Nu sunt atât de convins că știe ce vrea să facă, bănuiesc că va ataca, trebuie să facă ceva”, a declarat președintele SUA, Joe Biden.

„Încearcă să-și găsească locul în lume între China și Occident. Nu a văzut niciodată sancțiuni precum cele pe care am promis că le vom impune dacă atacă.

Dacă fac cu adevărat ceea ce sunt capabili să facă cu forțele adunate la graniță, va fi un dezastru pentru Rusia dacă va invada în continuare Ucraina. Aliații și partenerii noștri sunt gata să impună costuri severe și semnificative împotriva Rusiei și economiei sale", mai afirma președintele american.

Rusia Ucraina conflict

Circa 130.000 de soldați ruși ar fi comasați la granița cu Ucraina

[Sursa foto: pexels.com/PixaBay]

Citeste si: Rusia face amenințări grave către NATO: „Să-și strângă catrafusele și să se întoarcă la limitele din 1997”

Putin: Rusia nu va accepta extinderea NATO spre Est

Președintele rus Vladimir Putin a precizat în repetate rânduri că Rusia nu va accepta o nouă extindere a NATO spre Estul Europei.

”O altă extindere a NATO în est este inacceptabilă. Ce nu este de înțeles în asta?”, a spus Vladimir Putin într-o conferință de presă susținută la sfârșitul anului trecut la Kremlin. ”Vrem să ne consolidăm securitatea”, a mai precizat președintele rus.

Putin nu a infirmat complet scenariul unei invazii în Ucraina, deși alți oficiali ruși neagă că ar avea o astfel de intenție.

Marea Britanie consideră că Putin ar pregăti o lovitură de stat în Ucraina, pentru a instala un guvern marionetă, pro-rus.

Citeste si: Conflictul Rusia-Ucraina- Imagine înspăimântătoare: Cum arată tancurile ruse de la granița ucraineană FOTO

 

Citește-ne pe

Citește și:

Şofer mort într-un accident cu impact devastator în Neamţ. Ce au surprins camerele de supraveghere VIDEO

România în război cu Ucraina. Joe Biden: Cred că Putin va invada Ucraina. Luăm în calcul să trimitem mai mulți soldați în România și Polonia

Statul Major al Ucrainei: trupele rusești suferă pierderi semnificative, în drum spre Donbas

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Rusia aproape a terminat cu pregătirea ofensivei în Ucraina! Kiev a transmis că peste 127.000 de militari ruși sunt prezenți la graniță

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies