Lidia Fecioru, tradată de soț în ziua nunții: ”A venit mai gravidă ca mine”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 dec 2022, 04:50

Lidia Fecioru, tradată de soț în ziua nunții: ”A venit mai gravidă ca mine”

Sursa: Captură YouTube

Lidia Fecioru a povestit în emisiunea lui Mihai Ghiță, În oglindă, cum a fost trădată în ziua nunții, însărcinată fiind. Celebrul bioenergoterapeut avea doar 18 ani când a hotărât să se căsătorească.

Lidia Fecioru a vorbit despre o etapă mai puțin plăcută din viața ei, pe când avea doar 18 ani a decis să se mărite cu un bărbat mai mare cu 10 ani decât ea, care era profesor la școala unde a studiat. Căsnicia lor a durat mai puțin de 48 de ore,  după ce a aflat că soțul ei lăsase o altă femeie însărcinată. Lidia a vorbit în premieră în emisiunea lui Mihai Ghiță, În oglindă, pe care o puteți urmări online, pe canalul de YouTube theXclusive.

Lidia Fecioru a divorțat după 48 de ore de la nuntă

Deși credea că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste și și-a găsit marea iubire, bărbatul alături de care urma să aibă un copil, Lidia Fecioru a primit cea mai mare lovitură de la viață, chiar în ziua nunții.

”Decât că vrea să-i fiu soție și întâmplarea a fost să rămân foarte repede gravidă și la nuntă a venit o prietenă de la el de la facultate, că el făcea încă o facultate,

mai gravidă ca mine.”, 
a dezvăluit Lidia Fecioru.

Citeste si: Lidia Fecioru, trucuri atipice pentru vindecare trupească și sufletească! "Tinctura din coji de mandarine ajută împotriva răcelilor"

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

După 48 de ore de la nuntă, bioenergoterapeutul a divorțat de cel alături de care urma să aibă un copil și a plecat înapoi la părinții ei.

”Eram la nuntă, primeam musafirii, că era seara, venisem de la cununie de la biserică, că starea civilă a fost ziua. Eu am putut să desfac căsătoria pentru că nu trecuse 48 de ore. M-a chemat cineva la poartă că mă caută cineva, eu mireasă fiind, m-am dus la poartă și când m-am dus la poartă era o tipă însărcinată, se vedea burta bine, bine, în șapte luni și mi-a zis ”Eu nu am venit să vă despart, dar am venit să-ți spun că voi avea un copil” și eu am zis

”Da, ok, vino încoace”, am luat-o de mână, mi-am scos floarea de pe cap...și am plecat acasă”, a mai spus Lidia Fecioru.

Lista completă a adăposturilor anti-bombe din București. Unde poți să te ascunzi în caz de bombardament

Lidia Fecioru regretă că nu s-a luptat pentru marea ei iubire, însă n-a putut ierta trădarea soțului ei. Părinții au gonit-o de acasă și a fost nevoită să-și ia viața în mâini și a pleca în Ucraina.

Citeste si: Dieta Lidiei Fecioru.Cum a slăbit 30 de kilograme într-un timp record