Surpriză de proporții la cea mai importantă Gală a Premiilor Fluturele de Aur, din Turcia! Iată ce actori tineri și talentați din serialul Totul pentru familia mea au fost revelația serii!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2022, 15:01
Foto(4)

Seară trecută s-a desfășurat în Istanbul cea mai importantă Gala a cinematografiei turcești, Premiilor Fluturele de Aur! Iată ce actori renumiți și-au adjudecat premiile.

Cea de-a 48-a ediție a Premiilor Altin Kelebek (Fluturele de Aur), desfășurată în Istanbul și-a desemnat câștigătorii seară trecută, în cadrul unei Gale de amploare. Este vorba despre cea mai longevivă și importantă Gala care premiază cei mai talentați și apreciați actori ai momentului, dar și cei mai destoinici oameni de televiziune și muzicieni de excepție. Nume sonore ale cinematografiei turcești și nu numai au pășit pe covorul roșu în ținute elegante, precum Demet Özdemir Koç, Rachel Araz Kiresepi, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı Coşkun, Taro Emir Tekin, Zeynep Bastik, Ebru Yaşar, Ceyda Kasabalı, Fıraț Albayram, Hafsanur Sancaktutan, Deren Talu, Nișă Bölükbaşı, Onur Seyit Yaran, Fezi Altun, Seçkin Sungüç.

Surpriză de proporții la cea mai importantă Gală a Premiilor Fluturele de Aur, din Turcia

Potrivit viatacuaromadecafea.com, la categoria Cea mai bună actriță, finalistele au fost: Afra Saracoglu, Burcu Biricik, Cansu Dere, Demet Özdemir, Deniz Baysal, Devrin Özkan, Ezgi Mola, Pinar Deniz, Rabia Soyturk, Su Burcu Tazgi Coskun. Iar în cele din urmă, cea care și-a adjudecat trofeul anul acesta a fost spre marea uluire a tuturor, tânăra actrița Su Burcu Tazgi Coskun, pe care publicul a cunoscut-o cu doar câțiva ani în urmă și au admirat-o din prima clipă pentru talentul și frumusețea ei.

Citește și: Berk din serialul Totul pentru familia mea, transformare radicală de look! Iată cum arăta tânărul actor Recep Usta cu părul lung, înainte de a începe filmările pentru această producție!

Iar surprizele nu s-au oprit aici pentru miniona actriță Su Burcu Tazgi Coskun, în vârstă de doar 17 ani, deoarece aceasta a mai fost nominalizată și la categoria Cel mai bun cuplu de actori dintr-un serial de televiziune, alături de colegul ei de breaslă, carismaticul Onur Seyit Yaran, care i-a fost partener în cel mai recent proiect, în serialul Totul pentru familia mea.

Astfel, cei doi tineri și frumoși actori, Su Burcu Tazgi Coskun și Onur Seyit Yaran și-au adjudecat trofeul și au fost marea revelație a serii. Alături de aceștia au mai fost premiați și alți actori celebri la diverse categorii.

Tot în cadrul fastuoasei Gale a Premiilor Fluturele de Aur au fost premiați și oameni de televiziune celebri în Turcia, dar și cântăreți renumiți, precum Resul Dindar, care a fost desemnat Cel mai bun cântăreț de muzică folk, sau cel mai bun rapper, Sefo.

Demet Özdemir și noul ei partener de platou Engin Akyürek, apariții încântătoare pe covorul de lavandă din Riad! Cei doi actori au participat la ceremonia de decernare a trofeelor Joy Awards din Arabia Saudită

La scurt timp, tânăra actrița Su Burcu Tazgi Coskun a publicat câteva imagini și un scurt clip video pe contul ei de socializare, pentru a le împărtăși și fanilor ei, marea bucurie. Aceasta le-a mulțumit tuturor producătorilor si regizorilor care au avut incredere in talentul ei. 

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins tânărul actor Yiğit Koçak, dincolo de platourile de filmare!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies