Cine este și câți ani are Su Burcu Yazgı Coşkun, superba actriță care interpretează rolul Asiye în noul serialul turcesc Totul pentru familia mea! Talentata actriță a debutat pe platourile de filmare la vârsta de 8 ani

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 dec 2022, 16:25
totul pentru familia mea Foto(5)

Su Burcu Yazgı Coşkun, o tanara speranta a cinematografiei din Turcia

Sursa: Instagram Su Burcu Yazgı Coşkun

Su Burcu Yazgı Coşkun, care va da viață personajului Asiye, în noul serial Totul pentru familia mea, se numără printre cele mai tinere actrițe ale Turciei.

Din 14 noiembrie, Kanal D aduce în atenția publicului, un nou serial turcesc de excepție, Totul pentru familia mea, care va avea în prim plan povestea impresionantă de viață a patru frați ce vor rămâne orfani și vor fi aspru încercați de destin, deoarece vor trece prin multe dificultăți și necazuri. Situațiile disperate și momentele dramatice vor fi puse în scenă în cadrul producției Totul pentru familia mea, atât de actori renumiți în

Turcia cu vastă experiență, dar și de actori tineri, mai puțin cunoscuți publicului larg. Printre aceștia din urmă se numără și frumoasa Su Burcu Yazgı Coşkun, care va interpreta magistral rolul Asiye, în ciuda faptului că avea doar 16 ani, în 2021, când au început filmările.

Cine este și câți ani are Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care joacă rolul Asiye în noul serialul Totul pentru familia mea

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a născut în anul 2005, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit toate condițiile pentru a reuși să devină ceea ce și-a propus încă din copilărie. Su Burcu a debutat pe platourile de filmare pe când avea doar 8 ani, după ce a câștigat detașat castingul pentru serialul Karadayı, în anul 2012, un rol destul de dificil, însă căruia i-a făcut față cu brio.

Însă copila nu s-a oprit aici și a continuat să participe la diverse preselecții pe care le-a câștigat și astfel a ajuns din nou pe platourile de filmare.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc, Totul pentru familia mea, care va începe din 14 noiembrie la Kanal D! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

Telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2017, în serialul Povestea noastră, când avea 12 ani, iar în prezent această va reveni în producția Totul pentru familia mea, în care a jucat impecabil rolul principal Asiye, chiar dacă în momentul în care au început filmările avea 16 ani.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Citește și: Când va fi difuzat primul episod din serialul turcesc, Totul pentru familia mea, la Kanal D! Iată când va începe noua producție, care va aduce în atenția publicului o poveste tulburătoare de viață!

În prezent, talentata Su Burcu Yazgı Coşkun va deveni majoră peste cateva luni și are de gând să își continue drumul pe care deja îl parcurge de zece ani cu succes. Tânăra a fost admisă anul acesta la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității din Istanbul, pe care cu siguranță o va absolvi cu succes, însă între timp această are de gând să filmeze în paralel și în alte noi proiecte.

4 filme cu Keanu Reeves. Dacă nu le vezi, o să vină John Wick după tine

Dincolo de activitatea ei profesională de succes, Su Burcu Yazgı Coşkun a dezvăluit că trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste alături de tânărul actor Onur Seyit Aran. Cei doi nu s-au sfiit să publice pe conturile lor de socializare imagini în care apar împreună și se potrivesc de minune.