Şpagă uriaşă oferită de un şofer unui poliţist, pe autostrada A1. Incredibil ce a urmat

,
politie
Un şofer a încercat să mituaiscă un poliţist [Sursa foto: PixaBay]

Un șofer a vrut să mituiască un polițist cu o sumă impresionantă pentru a trece cu vedere o neregulă în trafic.


In articol:

Un şofer a încercat să mituaiscă un poliţist cu 12.000 de euro. Incidentul a avut loc duminică, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea- Deva.

bani
Șpagă impresionantă oferită unui polițist[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Revine declarația pe propria răspundere, după prelungirea stării de alertă! Cum arată noul model de declarație

Șpagă impresionantă oferită unui polițist

Un șofer a fost oprit de polițiști pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea- Deva. Pentru a-l face pe politist să treacă cu vederea peste o neregulă în trafic, bărbatul a oferit o sumă impresionată omului legii pentru a nu efectua nicio verificare cu privire la depistarea acestuia. Mai exact, acesta i-a oferit suma de 12.000 de euro, după ce se pare că era cercetat pentru un furt de 100.000 euro dintr-o locuință din orașul Arad,  

Omul legii nu s-a lăsat intimidat și nu a acceptat oferta. Astfel, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a încercat să dea șpagă o sumă uriaşă.

Citeste si: Vești proaste pentru cei care deţin un autovehicul vechi! Decizia care afectează 2 milioane de români

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Alba Iulia au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 9 mai 2021, a unui inculpat, persoană fizică, în sarcina căreia s-a

reținut comiterea infracțiunii de dare de mită.

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

La data de 9 mai 2021, inculpatul față de care se desfășurau cercetări într-un dosar penal de furt (privind sustragerea unei sume de 100.000 euro dintr-o locuință de pe raza municipiului Arad) a fost depistat și oprit în trafic de către un agent de poliție în cadrul Biroului Poliției Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva.

În acest context, inculpatul i-ar fi oferit agentului de poliție suma de 12.000 euro pentru a-l lăsa să plece și pentru a nu efectua nici o verificare cu privire la depistarea acestuia.

Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 9 mai 2021, judecătorii Tribunalului Alba au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpatului, formulată de procurorii anticorupție", se arată într-un comunicat DNA.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Când se schimbă cauciucurile de iarnă cu cele de vară

Florin Cîțu răspunde cu o fotografie după atacul lui Ludovic Orban

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Reguli noi pentru pietoni! Se dau amenzi mari pentru cei care încalcă legea! Ce le va fi interzis?

Unde se pun semnele de începător auto și cât timp trebuie să le lași acolo

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies