Sorin, atac dur la adresa Biancăi în Casa iubirii! „Nicoleta e foarte vocală când e cu mine, dar nu când dă de prostie, ceea ce ești tu” Aflați ce reacții se vor stârni luni, 15 august, de la ora 10:00 și 16:00, la Kanal D!

,

Sorin va lua din nou atitudine și va răbufni la adresa tuturor celor care i-au creat neplăceri de-a lungul timpul în Casa iubirii. Iată ce îi va spune Biancăi!


In articol:

După Gala de duminică, 14 august, care a fost marcată de multe certuri aprige, răsturnări de situație și suspans, se anunță o nouă săptămâna cu o atmosfera la fel de tensionată deoarece presiunea apropierii de Marea Finală apasă pe umerii tuturor concurenților din Casa iubirii. În prima zi a săptămânii, Sorin va fi cel care va da din nou tonul certurilor în cadrul emisiunii.

Tânărul îi va declara război Biancăi și va lansa la adresa ei multe replici jignitoare.

Sorin, atac dur la adresa Biancăi în Casă iubirii! „Nicoleta e foarte vocală când e cu mine, dar nu când dă de prostie ceea ce ești tu”

În ediția de luni, 15 august, a emisiunii Casa iubirii, Sorin va lua din nou atitudine și va lansa atacuri aprige la adresa tuturor celor care l-au deranjat prin comportament de-a lungul timpului în cadrul show-ului. Tânărul va sublinia faptul că s-a simțit mereu singur împotriva tuturor celor care îl voiau eliminat din competiție.

„Am declarat public intențiile, cum a fost începând de la primul concurent, de la Robert, începând de la Odeh, de la nu știu care... și au fost o gașcă acolo și toți au vrut să dea în asta! În asta!”, spune Sorin.

Pe de altă parte, Sorin nu a scăpat-o din colimator nici pe Bianca. Deși la un moment dat au încercat să se cunoască mai bine în vederea formării unui cuplu în Casa iubirii, cei doi concurenți au ajuns la cuțite și continuă să își poarte ranchiună. Nici Bianca nu s-a lăsat mai prejos și a spus cu ironie, că poate în Gala viitoare Sorin va lua cecul că altfel va fi victima casei.

Bianca: Poate ia el cecul dată viitoare, că o să fie victima casei!

Sorin: Tot ăla rămân și cu ce și fără cec!

Bianca: Poate ajungea și Sorin în finală dacă avea o parteneră mai vocală!

Sorin: Nicoleta este foarte vocală în momentul în care e cu mine, dar nu când da de prostie, ceea ce ești tu!

Citeste si: Momente dramatice în Casa iubirii! Maria a izbucnit în lacrimi și a implorat să fie eliminată! Iată care a fost verdictul uluitor al Galei! Andreea Mantea a făcut un anunț neașteptat!

Citeste si: Andrei, gest necontrolat în Casa iubirii! Bianca a fost uluită de comportamentul lui agresiv! „Am văzut o gaură în ușa de la make-up” Iată ce anume l-a scos din minți pe concurent și ce s-a întâmplat în culise!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bianca Mitroi despre gesturile lui Sorin din Casa Iubirii: "Dacă te refuză o femeie o dată, de două ori, mergi mai departe, are unele lucruri forțate"

S-a încuiat în casă de nervi că e prea bogat! Un indian care a câștigat 3 milioane de dolari la loterie se ascunde de cei care îi cer bani

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Sorin scoate la iveală detalii neașteptate despre Larisa și Ionuț! „S-o dăm pe față! Afară nu aveți nicio șansă!” Aflați ce se va întâmpla, duminică, in Casa iubirii, de la ora...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies