Șoferul ucis de bolovan pe Defileul Jiului se întorsese în țară pentru pomana soacrei lui. Din păcate, tradițiile i-au adus sfârșitul

Author: Lavinia Medrea

Șoferul ucis de bolovan pe Defileul Jiului se întorsese în țară pentru pomana soacrei lui. Din păcate, tradițiile i-au adus sfârșitul

Sursa: 100news.ro

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a decedat duminică în urma unui accident cumplit. Pe Defileul Jiului, un bolovan s-a desprins de pe un versant și a căzut cu putere pe parbrizul mașinii, ducând la decesul șoferului.

În urmă cu două zile, un bărbat în vârstă de 56 de ani și-a pierdut viața pe Defileul Jiului. Un bolovan s-a desprins de pe un versant și a căzut direct pe parbrizul mașinii care era în mers.

Totul s-a întâmplat atât de rapid încât șoferul n-a mai avut timp să reacționeze, volanul a fost rupt din cauza pietroiului iar bărbatul a decedat pe loc. În mașină se mai aflau trei persoane dar, din fericire, au scăpat nevătămate. După cumplitul accident, drumarii au început să monteze plase de protecție în zonă, care lipseau la momentul accidentului.

Bărbatul strivit de pietroi se întorcea de la pregătirea pomenii soacrei lui

Chiar dacă s-a dat startul de zor la montarea plaselor de siguranță, șoferii care traversează zona respectivă se tem pentru siguranța lor în continuare. 

În zona Mănăstirii Lainici s-a montat o plasă de protecţie pe stâncă. Drumarii au declarat că este doar o coincidenţă faptul că lucrarea a fost făcută la doar o zi după tragedia din Defileul Jiului.

Citeste si: Cine este bărbatul care a murit în propria mașină, după ce un bolovan s-a desprins de pe versant și a căzut chiar pe carosabil

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Lucrarea asta era în plan sau e după ce s-a întâmplat ieri?”, a întrebat un reporter.

„Nu, era în plan, doamnă”, a răspuns drumarul. Acesta a mai precizat că plasa este montată la o adâncime de trei metri.

Calendar ortodox 3 Mai 2020: sarbatoare importanta pentru crestini! Nu uita sa le spui

Bărbatul strivit de bolovan s-a întors din Spania pentru pomana soacrei lui

Șoferul, în vârstă de 56 de ani, era stabilit în Spania, dar revenise în România pentru pomana soacrei lui.

Când se întorcea alături de soția, cumnatul și sora lui în mașină, de la Prislop, bolovanul l-a lovit din plin

Citeste si: Viața lui Liviu Filimon s-a schimbat total în ziua nunții lui. Bărbatul a fost scăpat de prieteni pe spate și a rămas la pat. Mirele și-a dat prietenii în judecată

„Unde se formează torente nu se pot pune plase, pentru că aluviunile când ar trece, ar smulge şi plasa şi ar duce-o pe toată pe amplasamentul drumului. Verificăm acele bucăţi de rocă care ar prezenta un risc de desprindere şi le deblocăm noi de pe versant astfel încât să nu cadă”,  a precizat Cristian Pistol, director general CNAIR, citat de  Observator.ro.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies