Accident cumplit pe șoseaua Olteniței din sectorul 4 al Capitalei! Un șofer a murit după ce a intrat din plin într-un refugiu de tramvai

Author: Lavinia Medrea

Un accident cumplit a avut loc ieri, pe șoseaua Olteniței, în sectorul 4 al Capitalei, în jurul orei 22:00. Șoferul a murit după ce a lovit din plin un refugiu de tramvai.

Accidentul violent a avut loc în jurul orei 22:00, pe șoseaua Olteniței, din sectorul 4 al Capitalei.

Bărbatul care se afla la volanul autoturismului a intrat într-un refugiu de tramvai, iar impactul a fost atât de puternic încât au fost aruncate pe trotuar, la câțiva metri, bucăți de metal. Gardul refugiului a fost distrus, precum si copertina.

Șoferul a murit după impact

Potrivit martorilor, mașina se deplasa pe linia de tramvai cu viteză mare și, ulterior, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat în refugiul stației.

Oamenii au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea ambulanței.

Medicii ajunși la fața locului au făcut toate eforturile să-l ajute pe șofer, care intrase în stop cardio-respirator dar, din nefericire, nu au mai putut să facă nimic în afară de a constata decesul.

Citeste si: O mamă s-a luptat cu un tigru, pentru a-i salva viața copilului ei, după ce acesta și-a înfipt colții în capul bebelușului de un an

„M-am îndreptat cu prietenul meu către locul accidentului, am văzut un băiat până în 30 de ani, horcăia”, a declarat unul dintre martori.

„Eram afară cu cățelul când m-am uitat era mașina întoarsă și el... toată lumea era pe el să-i acorde primul ajutor”, a mai declarat un alt martor.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Un cetățean olandez din apropiere a scăpat ca prin minune

La locul accidentului au venit mai multe echipaje de salvare. Șoferul a fost scos din mașină cu descarcerarea.

„În urma impactului, conducătorului auto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia”, a spus Oana Pîrvan, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Un cetățean olandez, care se afla la o terasă din apropiere, a scăpat nevătămat.

„S-a auzit o bubuitură foarte puternică, aveam și un client aici, fierul ăsta. A sărit pe lângă client, era să-i spargă capul”, a declarat patronul localului

Soția lui Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate. Marilena  a fost internată de urgență în spital

Citeste si: Accident îngrozitor, în Brașov. Un autocar cu 17 copii s-a ciocnit cu o autobasculantă. Mai multe victime

„Stăteam (n.r.: la terasă) și au venit spre mine bucăți, pe deasupra capului meu, s-au oprit în geamuri. Cred că unele bucăți sunt încă acolo, pe jos”, a declarat un client.

Polițiștii continuă să investigheze cauzele accidentului.

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies