Cine este bărbatul care a murit în propria mașină, după ce un bolovan s-a desprins de pe versant și a căzut chiar pe carosabil

Author: Lavinia Medrea

Cine este bărbatul care a murit în propria mașină, după ce un bolovan s-a desprins de pe versant și a căzut chiar pe carosabil

Sursa: ISU Gorj/imagini amator observatornews.ro

Un șofer a decedat duminică după ce a fost strivit de un bolovan care s-a desprins de pe un versant, în Defileul Jiului. Bărbatul se întorcea de la organizarea parastasului soacrei lui.

Tragedie în Defileul Jiului! Un bărbat și-a pierdut viața după ce un bolovan s-a desprins de pe un versant și a căzut peste mașina lui, în mers.

Șoferul se întorcea de la mănăstirea Prislop, unde organizase parastasul soacrei sale.

Cine este bărbatul care a murit după ce un bolovan care s-a desprins de un versant a căzut peste mașina sa

În zona accidentului nu sunt montate plase de protecție, pentru că ar duce la probleme pe timp de ploaie, potrivit reprezentanților Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Citeste si: Un nou rus pe lista celor care mor în condiții suspecte. Un director al Căilor Ferate din Rusia a fost găsit împușcat

În momentul tragediei, se aflau în mașină patru persoane. Șoferul care a murit, în vârstă de 56 de ani, soția lui, sora ei și cumnatul bărbatului. Cei patru se întorceau de la mănăstirea Prislop, unde fuseseră la mormântul lui Arsenie Boca. Bolovanul a aterizat direct pe parbrizul mașinii iar șoferul, fiind în mers, nu a avut timp de reacție.

„Eram în mers cu mașina și a căzut un pietroi de pe versant direct pe cumnat.

În plin”, a declarat cumnatul șoferului decedat.

Cum s-a întâmplat tragedia

Bolovanul a trecut prin parbriz și a rupt volanul mașinii, care l-a lovit pe șofer. Din fericire, ceilalți trei pasageri au scăpat cu viață, dar pentru bărbatul în vârstă de 56 de ani, salvatorii nu au mai putut face nimic. Soția lui a suferit o a treia pierdere pe anul acesta.

„A murit tatăl meu, în februarie, la jumătatea lui februarie, pe 27 februarie a murit fratele meu în Spania, de 54 de ani și acum bărbatul”, a mărturisit soția șoferului, îndurerată de pierderea familiei sale.

Citeste si: Încă un copil a fost găsit înecat după cazul băiețelului mort în piscina din curtea casei sale. Tragedia a avut loc în Arad

Ce bilet a fost găsit în casa criminalului din Bran: „Mama a ajuns în Rai, dar eu voi ajunge în Iad”

În zona în care a avut loc accidentul, versanții nu sunt protejați cu plase de protecție, ci există doar indicatoare de avertizare. Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere a explicat că nu poate monta astfel de sisteme de siguranță în acea zonă, deoarece ar putea apărea probleme în condiții de ploaie, care s-ar solda cu aluviuni pe șosea.

În cazul morții bărbatului în vârstă de 56 de ani, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies