Ce l-a împins pe medicul din București să își pună capăt zilelor. Cu doar câteva clipe înainte de a face acest gest, i-a dat un ultim mesaj soției

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 sep 2022, 23:07

Medicul din București care și-a pus capăt zilelor avea doar 34 de ani și era unul dintre cei mai apreciați doctori ai Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” din Capitală.

Radu Mirica este medicul din București care s-a aruncat de la etajul unui bloc.

Din cauza unei greșeli pe care o făcuse, repercursiunile începuseră să apară, doar că acesta nu le-a putut face față.

Motivul incredibil pentru care medicul din București și-a pus capăt zilelor

Radu Mirica nu a fost fidel soției sale, acesta fiind și motivul care l-a împins la gestul fără cale de întoarcere. Conform gandul.ro, acesta a avut, în ultima vreme, mai multe certuri serioase cu soția sa, toate fiind legate de infidelitatea lui.

Cu doar câteva secunde înainte de a se arunca în gol, medicul i-a trimis un ultim mesaj soției prin care susținea că sinuciderea lui este singura opțiune la care se poate gândi. Doctorul nu mai putea duce povara acțiunilor sale și ar fi fost cuprins de remușcări.

Citeste si: Ce mesaj a transmis mama copilului de patru ani găsit mort în piscină, înainte ca aceasta să-și ia viața din cauza tragediei

„Despre Alexandra, Radu vorbea mereu la superlativ. Relatia lor parea una perfecta, tocmai de aceea, toti suntem surprinsi de ceea ce se discuta acum. Au doua fetite superbe, de 5 si de 1 an si stiu ca voiau sa aiba si al treilea copil”, a mărturisit un apropiat al celor doi soți.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Medicul s-a aruncat de la etaj ieri, 29 septembrie

„În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București- Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani. Surse apropiate spun că medicul ar fi suferit de depresie.

Citeste si: Polițista Adela, care s-a ucis cu arma pe care o avea, era înșelată de soț. Infidelitatea lui i-a adus sfârșitul

Apar noi cerințe mai drastice pentru viitorii șoferi: Permisele auto se vor obține mai greu

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții Poliției din București, prin intermediul unui comunicat.

Radu Mirica era un doctor renumit. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină UMF „Carol Davila” din București, cu nota 9,45 în urmă cu nouă ani.

De asemenea, potrivit prinelor informații care au apărut, medicul chiar s-ar fi confruntat și cu depresia, dar acest lucru nu era vizibil. Pe contul său de Facebook, medicul posta materiale informative și îi îndemna pe urmăritorii lui să îi adreseze întrebări legate de nelămuririle pe care le au.

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”