Cine este băiețelul înecat în piscina din curtea casei! Albert iubea să se bălăcească în apă 

,
copil inecat piscina gaesti

Cine este copilul înecat în piscina casei din Găești

[Sursa foto: Facebook ]

Cine este băiețelul înecat în piscina din curtea casei în localitatea Găești! Albert urma să împlinească 5 ani în luna decembrie și iubea să se bălăcească în apă.

Cine este copilul care s-a înecat  miercuri seara în piscina casei din localitatea Găești, județul Dâmbovița. Albert urma să împlinească 5 ani în luna decembrie și iubea să se bălăcească în apă, dovadă stau zecile de poze pe care mama lui le-a postat, de-a lungul vremii pe pagina personală de Facebook.

În apa mării, sau în piscină Albert se simțea în largul lui. 

Citeste si: Mama copilului în vârstă de patru ani, înecat în piscina familiei, a fost găsită spânzurată. Nu a putut suporta durerea pierderii copilului ei

Cine este băiețelul înecat în piscina casei 

copil inecat piscina gaesti

Mama copilului înecat în piscina casei din Găești

[Sursa foto: Facebook ]

Băiețelul înecat în piscina din curtea casei din localitatea Găești județul Dâmbovița se numea Albert și urma să împlinească 5 ani în luna decembrie. O adevărată tragedie a avut loc miercuri seara, când Albert, care se afla în grija mamei sale, a fost găsit în piscina din curtea casei.

Încercările medicilor de a-i salva viața au fost în zadar, iar Albert a fost declarat mort.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat cu privire la faptul că un copil s-a înecat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină, situată în curtea locuinței”, a precizat IPJ Dâmbovița. 

Mama copilului înecat în piscină s-a sinucis

Distrusă de durere, mama copilului a fugit de acasă. Zeci de polițiști și jandarmi au căutat-o miercuri noaptea pe Camelia. „Întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoțională, la acest moment, sunt efectuate activități de căutare a acesteia. La activități sunt angrenați polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari”, a mai precizat IPJ. 

Citeste si: Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curte, în Dâmbovița. Mama băiatului a fugit după tragedie

Câteva ore mai târziu, Camelia, sau Cami așa cum îi spuneau apropiații, a fost găsită spânzurată în aproprierea locuinței.

Oficiali ai Poliţiei judeţene Dâmboviţa au transmis că mama copilului de patru ani, înecat în piscina din curtea casei familiei, din oraşul Găeşti, a fost găsită moartă. Timp de câteva ore, femeia a fost căutată de către poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, în condiţiile în care plecase acasă, vizibil tulburată de moartea copilului său. 

Potrivit vecinilor, Camelia era o mamă bună și iubitoare, incapabilă de a-i face vreodată rău băiețelului său. Moartea lui Albert a tulburat-o peste măsură pe femeia în vârstă de 34 de ani, care s-a spânzurat câteva ore mai târziu. 

Citeste si: Cine e Masha Amini, arestată pentru că hijabul nu îi acoperea în totalitate părul! Moartea ei a declanșat val de proteste în Iran

 „Era cea mai minunată mamă, ce pot să spun.

Deci, pentru el, pentru acest copil, îşi dădea şi viaţa. 

Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz!

Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi...Şi tristeţea e mare!„, au declarat vecinii despre mama copilului înecat în piscină, potrivit observatonews.ro. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce a făcut o tânără după ce a aflat că are cancer în timpul unei nunți. Iubitul ei i-a fost alături până în ultima clipă

Percheziții DIICOT și rețineri într-un dosar de spălare de bani care vizează tranzacții de 70 de mil de euro

Ce a făcut o tânără după ce a aflat că are cancer în timpul unei nunți. Iubitul ei i-a fost alături până în ultima clipă

Cine este tânăra mamă care a murit într-un cumplit accident în Iași, chiar în ziua în care Moșul Nicolae trebuia să vină la fiul ei. Victima nu a mai avut șansă de scăpare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies