Încă un copil a fost găsit înecat după cazul băiețelului mort în piscina din curtea casei sale. Tragedia a avut loc în Arad

,
Smurd intervenție

Un copil de 6 ani a fost găsit înecat într-un râu

Un copil de șase ani a fost găsit înecat la 30 de minute după ce a fost dat dispărut, în Arad. Tragedia este trasă la indigo cu cea petrecută miercuri, în care un băiețel de ani a murit în piscina din curtea casei.

Tragedia s-a produs duminică seara, în localitatea Chisindia, județul Arad. Copilul a fost dat dispărut duminică seara, în jurul orei 19:00, iar la doar 30 de minute de la sesizare acesta a fost găsit înecat într-un râu.

Citeste si: Mesajul sfâșietor al surorii Cameliei, femeia care și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei s-a înecat în piscină: „Ne-ați rupt sufletul în mii de bucăți”

Încă un copil, găsit înecat după cazul băiețelului mort în piscina din curtea casei sale

Din primele informații, se pare că băiețelul de șase ani era crescut de bunica. Femeia este cea care a alertat autoritățile cu privire la dispariția copilului, iar la 30 de minute a fost găsit fără viață într-un râu.

Medicii ajunși la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcare fără rezultat, iar copilul a fost declarat decedat.

Trupul neînsuflețit al băiatului a fost transportat la S.J.M.L., în vederea efectuării autopsiei.

"În seara zilei de 2 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin 112 despre dispariția unui băiețel de 6 ani, din Chisindia.

De îndată a fost constituită echipa operativă și au pornit căutările, împreună cu mai mulți cetățeni din localitate. După aproximativ 30 de minute de la sesizare, în spatele unui imobil, în albia râului din localitate, în apă, a fost găsit trupul neînsuflețit al copilașului. Echipajul de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la S.J.M.L., în vederea efectuării autopsiei", au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curte, în Dâmbovița

Un  copil de 4 ani s-a înecat  în piscina din curtea casei, miercuri seara. Tragedia a avut loc în Găiești, Dâmbovița. Mama băiatului a dispărut după incident, dar a fost găsită după câteva ore fără viață.

Copilul inecat în piscina din curtea casei

Copilul de patru ani a fost găsit fără suflare de către mama sa

[Sursa foto: Facebook]

Polițiștii din Dâmbovița au fost chemați, miercuri seară, prin apel la 112, de un bărbat care ar fi găsit un copil înecat în piscină.

Potrivit primelor verificări, s-a constatat că băiatul în vârstă de patru ani a fost lăsat nesupravegheat de către mama lui vitregă pentru puțin timp, motiv pentru care a căzut în piscina din curtea casei. 

Citeste si: Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curte, în Dâmbovița. Mama băiatului a fugit după tragedie

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este băiețelul înecat în piscina din curtea casei! Albert iubea să se bălăcească în apă 

Profesor român: 'Maximul de ipocrizie e să vorbești despre România educată, Guvernul tău să fie plin de plagiatori și să dai 2% pentru educație!'

Cine este băiețelul înecat în piscina din curtea casei! Albert iubea să se bălăcească în apă 

Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curte, în Dâmbovița. Mama băiatului a fugit după tragedie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies