Andreea Bălan, implicată într-un accident rutier cu un cetățean ucrainean, în București

,
Andreea Balan

Andreea Bălan

[Sursa foto: Instragram Andreea Bălan]

Andreea Bălan a fost implicată, astăzi, într-un accident rutier cu un cetățean ucrainean, în București.


In articol:

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier. La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un bărbat, născut la data de 23.08.2000, cetățean ucrainean, a condus un autoturism, pe strada Sibiu, sector 6.

Citeste si: Lidia Buble a fost implicată într-un accident rutier. Artista și-a lovit mașina de peste 45.000 de euro

Andreea Bălan, implicată într-un accident rutier 

Din primele informații, se pare că accidemtul a avut loc la intersecția cu Bd. Timișoara. Un autoturism condus de un cetățean ucrainean nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de numita BĂLAN GEORGIANA ANDREEA, în vârstă de 38 de ani.

accident Andreea Bălan

Accident Andreea Bălan

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor.

Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Ușoare pentru soluționarea accidentului, acolo unde vor fi testați cu aparatul alcooltest.

La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un barbat, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd.

Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric si a intrat in coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita BĂLAN GEORGIANA ANDREEA, în vârstă de 38 de ani.  În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest „, au declarat poliţiştii.

Andreea Bălan a trecut prin mai multe momente dificile în ultima vreme

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, este mama a două fetițe, iar în urmă cu doi ani s-a despărțit de George Burcea, cei doi divorțând oficial la începutul lunii martie, anul acesta. Chiar dacă nu i-a fost ușor, vedeta a găsit puterea să meargă mai departe, iar acum este pregătită să iubească din nou.

Artista se bucură din plin de tot ceea ce i-a oferit viața, cele două fetițe frumoase, dar și cariera pentru care muncește în fiecare zi și pentru care încearcă întotdeauna să vină cu ceva nou.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 211 de război în Ucraina: Rușii au ieșit în stradă după ce Putin a anunțat mobilizarea parțială. Zelenski cere o "pedeapsă corectă" pentru Rusia

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Mantea spune adevărul despre fiul ei, David. Cum este acesta în realitate și cu ce lucruri o uimește

Educația trebuie să închidă câteva decalaje majore. Mesajul Ligiei Deca de Ziua Mondială a Educației

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce salarii au piloții de Formula 1 în 2022. Sumele fabuloase pe care le încasează Max Verstappen sau Lewis Hamilton

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies