Viața lui Liviu Filimon s-a schimbat total în ziua nunții lui. Bărbatul a fost scăpat de prieteni pe spate și a rămas la pat. Mirele și-a dat prietenii în judecată

,
Liviu Filimon mirele scăpat pe spate își dă prietenii în judecată

Liviu Filimon, un bărbat în vârstă de 32 de ani, se căsătorea în urmă cu un an, iar prietenii și familia îi erau alături în cea mai frumoasă zi din viața lui. Un eveniment tragic, petrecut din neatenție, i-a schimbat viața total.

Prietenii lui Liviu l-au ridicat pe sus, la câteva minute după dansul mirilor, pentru a-l celebra, dar din neatenție l-au scăpat pe jos.

Din acel moment, viața lui a luat o întorsătură radicală, relatează România TV.

Cum a fost scăpat Liviu Filimon pe jos, în ziua nunții lui

Cum a fost scăpat Liviu pe spate

„Au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat o dată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, la scurt timp după tragedie, Liviu Filimon.

Liviu a fost dus de urgență la spital fiindcă nu își mai simțea piciorul drept. Medicii au spus că i-au fost afectate două vertebre și că trebuie să țină un tratament de recuperare, urmând ca tânărul să fie supravegheat de medicii din Germania.

Mirele a respectat tratamentul luni de zile și, la un an după nuntă, încă nu și-a revenit în totalitate.

„Abia după 7-8 luni de tratamente și recuperare am putut să reîncep lucrul. Dar și așa, din cauza durerilor pe care le am la spate, nu pot lucra mai mult de 4 ore pe zi”, a mărturisit Liviu Filimon.

Mirele a stat patru săptămâni în spital, iar alte două a fost imobilizat la pat. Vertebra șase și vertebra șapte au fost grav afectate, iar unele dintre ele nu se mai pot reface.

Citeste si: Momentul în care o roată plină cu oameni se prăbușește într-un parc de distracții: cel puțin 16 victime- Video

„Am stat cam patru săptămâni în spital, în Germania, și după aceea am stat la pat două săptămâni, acasă, fără să mă pot ridica. Au urmat două luni în care mi s-a permis să mă ridic din pat, dar nu mai mult de 10 minute”, a mai declarat Liviu.

Singura soluție prin care Liviu își va reveni este operația la spate, în cazul în care durerile vor continua să existe chiar și după un an.

Liviu Filimon și-a dat prietenii în judecată

Se pare că nu toți prietenii implicați în tragedie nu s-a interesat de starea de sănătate a lui Liviu, acesta declarând că doar unul dintre ei l-a sunat timp de două-trei luni să îl întrebe de sănătate, iar restul nu au dat nici măcar un telefon.

Citeste si: Doi minori, loviți de fulger în timp ce se aflau pe munte- Ce trebuie să faci în cazul în care te prinde furtuna

„I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am plătit eu din cauza lor. Căci eu a trebuit să mi le plătesc din cauza prostiilor lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine. Nu mă întreabă cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, a declarat Liviu, care a luat decizia de a-și chema „prietenii” în instanță în luna martie.

Procesul este programat pentru 12 octombrie la Judecătoria Oradea.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Clipe de coșmar pentru o femeie! A fost atacată de un rechin în timp ce făcea snorkeling în Hawaii

Situație explozivă în Ucraina: deținuții ar putea scăpa de închisoare; penele de curent amenință securitatea penitenciarelor

Clipe de coșmar pentru o femeie! A fost atacată de un rechin în timp ce făcea snorkeling în Hawaii

Copiii lui Alexandru Arșinel au luat decizia finală. Ce se va întâmpla cu marele artist

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies