Șoferul străin, care a lovit o femeie gravidă în opt luni, a fost arestat preventiv. Copilul nu a putut fi salvat

Author: Andreea Buinoschi

După ce a provocat accidentul, acesta a fugit de la fața locului

Sursa: stirilekanald.ro

Șoferul de origine străină, care a lovit o femeie gravidă în opt luni, a fost prins și arestat preventiv. Acesta încerca să fugă din țară, când a fost prins pe aeroportul din Cluj.

Vineri dimineață, 27 ianuarie, bărbatul a fost reținut pe aeroportul din Cluj-Napoca, în timp

ce încerca să iasă din țară. Acesta provocase accidentul joi, 26 ianuarie, iar femeia a pierdut sarcina.

Șoferul care a accidentat femeia gravidă, în București, a fost arestat preventiv

După ce a provocat accidentul, acesta a fugit de la fața locului. Femeia a ajuns, de urgență, la Spitalul Pantelimon, având o fractură deschisă la unul dintre picioare. A fost stabilizată și a rămas sub supraveghere.

Medicii au decis să îi facă operația de cezariană de urgență, dar pruncul nu a mai putut fi salvat. Conform martorilor, relatează antena3.ro, femeia ar fi traversat neregulamentar, deoarece, în zona în care a avut loc accidentul, trecerile de pietoni sunt la o distanța foarte mare una de alta.

Citește și: O fată de 20 de ani din Târgu-Jiu a căzut de la etaj, după ce ar fi suferit o decepție în dragoste. Părinții au văzut-o fără viață în fața blocului

Bărbatul a fost prins, după ce a fost consemnat la punctele de trecere a frontierei. Bărbatul a fost preluat de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere. Iar oamenii legii continuă cercetările și dispunerea măsurilor legale.

Cine este șoferul

Șoferul are 24 de ani și se numește Ali Aboungab. Acesta este născut în Liban și, când a fost dus la audieri, nu a spus

nimic în apărarea sa. Bărbatul a provocat accidentul cu o mașină închiriată, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Ali Aboungab a condus mai bine de 500 de km, până la Cluj-Napoca, în încercarea de a se îmbarca într-un avion ce urma să aterizeze în Londra. Bărbatul nu a mai avut cum să scape, mai ales că au existat și martori la accident.

„Fix după ce am traversat, a venit cu o mega viteză, a ocolit un biciclist. M-am oprit în loc, eram sigură că se va întâmpla ceva urât”, a povestit un martor.

În cazul în care bărbatul va fi găsit vinovat, poate ajunge să stea până la șapte ani în spatele gratiilor. Cu nici măcar un minut înainte de a provoca accidentul, bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere, în zona în care accidentul a avut loc, în jurul orei 18:37.

Citește și: Părinții acuzați că și-au maltratat bebelușul au fost declarați nevinovați. Aceștia fuseseră arestați și li s-a interzis să își vadă copilul

Ultimul mesaj trimis de Cristian fostei sale soții înainte de a intra cu viteză într-un TIR, pe E85: ”Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

Acesta a încercat să frâneze, dar nu a avut suficient timp la dispoziție, motiv pentru care a lovit-o pe femeie.

„Am auzit o bubuitură foarte mare că locuiesc în zonă, am și primit prin aplicație cazul și am coborât din casă la victimă. Victima era întinsă pe spate, piciorul lovit. Am întrebat-o, nu a reușit să răspundă, dar era conștientă. Era și soțul victimei acolo, ne-a spus că este însărcinată în opt luni”, a spus un martor, potrivit unui televiziuni.

 

 


Episodul 79 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 27 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.