Cine este femeia care a murit îngropată de zăpadă alături de câinii ei. Cristiana avea 50 de ani și se întorcea de la cumpărături

Author: Lavinia Medrea

Cristiana avea 50 de ani și se întorcea de la cumpărături

Sursa: PixaBay/Facebook La sensibilità dell'anima

O româncă în vârstă de 50 de ani din Italia a murit din cauza viscolului săptămâna aceasta. Corpul ei a fost găsit sub zăpadă, pe o cărare de munte.

Cristiana, o româncă în vârstă de 50 de ani, și-a găsit sfârșitul alături de cei trei câini ai ei, sub nămeții reci aduși de viscolul care s-a năpustit asupra Italiei. 

Cine este femeia care a murit îngropată în zăpadă alături de câinii ei

Cristiana Gugu, o româncă în vârstă de 50 de ani, a fost luată pe nepregătite de o furtună de zăpadă când mergea pe o potecă izolată, la cinci kilometri distanță de localitatea Badia Tedalda, din Toscana, o zonă plină cu turiști vara, dar goală iarna.

Zăpada a ajuns să aibă o înălțime de un metru după zile sănătoase de ninsoare, astfel că românca a fost văzută ultima dată luni, când se întorcea de la cumpărături. Din păcate, Cristiana nu s-a mai întors acasă, iar de moartea sa a aflat mama ei, care se îngrijorase pentru că nu îi mai răspundea la telefon. 

Citește și: „Mi-a spus că fetița e resuscitată și să nu am prea mari speranțe”. Ștefania, o adolescentă de 15 ani din Satu Mare, a murit pe patul de spital, după două stopuri cardio-respiratorii

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Corpul neînsuflețit al Cristianei a fost descoperit marți dimineața, în mijlocul drumului, de niște localnici care voiau să curețe zăpada. Echipajele medicale ajunse la locul incidentului n-au mai putut face nimic în afară de a constata decesul româncei de 50 de ani, care murise de câteva ore în urma unui infarct cauzat de oboseală și de temperaturile scăzute. Pe lângă ea, zăceau morți și cei trei câini ai săi, ciobănești mioritici, pe care îi iubea foarte mult.

Iarna se năpustește peste Europa

Iarna s-a năpustit peste continentul european. În Grecia, ploile și ninsorile nu se mai opresc. O parte din insula Zakintos este inundată, iar alerta de risc de alunecări de teren nu a fost ridicată. Oamenii au fost sfătuiți să nu își părăsească locuințele decât dacă au urgențe reale.

Citește și: Ancheta în cazul bebelușului care a murit după ce s-a înecat în apa de la cristelniță la botez. Ies noi detalii la iveală

În Bulgaria, aceeași situație. Ninsorile și viscolul nu se mai opresc de câteva zile. Sunt așteptate și ploi și vânt.

În Statele Unite lucrurile stau mai rău. Zeci de mii de oameni au rămas fără curent în Sud, după ce tornadele și ninsorile puternice și-au făcut prezența.

„Am pierdut multe lucruri materiale, nu am asigurare, dar nici măcar nu-mi pasă, pentru că am copilul teafăr.

Asta e tot ce contează pentru mine”, a declarat un localnic.