„Mi-a spus că fetița e resuscitată și să nu am prea mari speranțe”. Ștefania, o adolescentă de 15 ani din Satu Mare, a murit pe patul de spital, după două stopuri cardio-respiratorii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 ian 2023, 11:42

Sute de persoane au protestat în fața spitalului joi seară, 26 ianuarie, cerând concedierea medicului care a mai fost dat afară în urma unor reclamații

Sursa: Observatornews.ro

Ștefania, adolescenta din Satu Mare în vârstă de doar 15 ani, a murit în urma a două stopuri cardio-respiratorii, pe patul de spital. Familia și prietenii sunt în stare de șoc, deoarece nu părea că are probleme de sănătate care să îi pună viața în pericol.

Ștefania avea doar 15 ani, dar a decedat pe un pat de

spital din Satu Mare, după cel de-al doilea stop cardio-respirator. Tatăl fetei își strigă durerea și nu înțelege cum s-a produs tragedia.

Cum a murit Ștefania, adolescenta din Satu Mare

Comisii de specialitate și Colegiul Medicilor Satu Mare s-au sesizat, urmând să facă verificări, pentru a afla toate detaliile tragediei, conform Spitalului Județean Satu Mare, care a mai precizat că Ștefania a murit pe data de 18 ianuarie,

la Unitatea de Primiri Urgențe.

Potrivit părinților, luni, 16 ianuarie, Ștefania a ajuns la medicul de familie, deoarece nu se simțea foarte bine și a primit un bilet pentru un control la pediatrie. Aceasta a făcut raze, iar medicii i-au spus că nu este nimic în neregulă.

În urma altor investigații, s-a concluzionat că adolescenta nu avea nimic grav, fiind programată la ORL pe data de 25 ianuarie.

În tot acest timp, fata susținea că „o apasă la spate”, motiv pentru care, durerea revenind, părinții au mai făcut încă o programare.

Mama Ștefaniei a mai precizat că unul dintre medici a avut o atitudine de neconceput, spunându-i că Ștefania este „obeză și isterică”, ajungând la concluzia că are diabet.

Citește și: Un mort și patru răniți, în urma unui atac cu arme albe în Spania. Atacatorul avea cu el o sabie samurai

„Medicul mi-a reproșat că fetița e obeză și isterică, cu o voce ridicată. Apoi, a urmat un EKG, iar eu l-am întrebat că ce ar putea să aibă, iar medicul a spus să tac din gură.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Apoi, medicul mi-a spus că are diabet și că o să fie internată. În ultimele clipe să audă fata că îi obeză și isterică… Nu pot să trăiesc cu cuvintele astea (…) Apoi, a venit un domn la mine și mi-a spus că fetița e resuscitată și să nu am prea mari speranțe”, a povestit mama acesteia.

Ștefania ar fi murit în urma mai multor infecții

Medicii au transmis familiei că Ștefania a murit în urma infecțiilor pe care le avea la: plămâni, ovare, vezica urinară, rinichi. Chiar și așa, tatăl nu este împăcat cu ideea, deoarece nu înțelege cum, în doar câteva ore, starea fiicei lui s-a schimbat atât de mult.

„Eu nu știu cine o greșit sau ce s-a întâmplat, că nu îs doctor. Eu doar atâta pot să zic, că pe fiica noastră am dus-o înăuntru pe picioare, zâmbind înăuntru. Si apoi am adus-o acasă în sicriu”, a mai spus tatăl fetei, conform romaniatv.net.

Cine este femeia care a murit îngropată de zăpadă alături de câinii ei. Cristiana avea 50 de ani și se întorcea de la cumpărături

Citește și: „Astăzi sunt aici, ca să o iau pe Ana”. Trupul neînsuflețit al Anei Oroș a fost ridicat de către soțul ei. Bărbatul cere să se facă dreptate

Sute de persoane au protestat în fața spitalului joi seară, 26 ianuarie, cerând concedierea medicului care a mai fost dat afară în urma unor reclamații, în urmă cu doar câțiva ani, dar care a revenit în funcție după ceva timp.

 

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.