Cine este românul care a fost izbit din plin de o mașină pe marginea unei autostrăzi din Italia. Bărbatul se întorcea de la o ieșire cu prietenii

Author: Lavinia Medrea

Bărbatul se întorcea de la o ieșire cu prietenii

Sursa: PixaBay

Un bărbat în vârstă de doar 43 de ani și-a găsit sfârșitul în mod tragic pe marginea unei autostrăzi din nordul Italiei.

Accident teribil în Italia.

Un român în vârstă de doar 43 de ani, care se întorcea de la o ieșire cu prietenii, a murit pe marginea unei autostrăzi, după ce a fost izbit din plin de o mașină.

Cine este românul care a fost izbit din plin de o mașină pe marginea unei autostrăzi din Italia

Un român care lucra în Italia în domeniul construcțiilor, în vârstă de doar 43 de ani, se întorcea de la o ieșire cu prietenii, moment în care a fost lovit din plin de o mașină. Bărbatul se afla pe marginea autostrăzii Aurelia, din nordul Italiei. 

Citește și: Șoferul beat care a ucis o mamă a doi copii a fost eliberat! Cetățenii din Satu Mare sunt revoltați

Victima a fost aruncată pe sensul opus de mers, unde mai multe mașini au trecut peste el. Corpul bărbatului a fost văzut abia a doua zi de dimineață, motiv pentru care autoritățile au avut nevoie de zeci de ore pentru a identifica decedatul. 

Șoferul care l-a lovit pe bărbat prima dată s-a predat la poliție, susținând că nu a realizat că a lovit o persoană. 

O adolescentă și-a încurajat iubitul să-i ucidă părinții

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Un tribunal din Germania a condamnat luni un tânăr de 19 ani și prietena sa de 17 ani pentru crimă în cazul uciderii părinților ei, care a fost determinată de „ura” pe care o avea față de aceștia.

Agenția germană de presă DPA a relatat că tribunalul regional din Bayreuth l-a condamnat pe tânărul criminal la 13 ani și șase luni de închisoare pentru că i-a înjunghiat mortal pe părinții iubitei lui în dormitorul lor din orașul Mistelbach, situat în sud-estul țării, în luna ianuarie a anului trecut. Ambele victime, în vârstă de 51 și 47 de ani, erau medici de meserie.

Citește și: Un băiat de 18 ani a fost găsit mort în Râul Moldova, la aproximativ două luni de la dispariție. Ultima dată a fost văzut alături de iubita lui

Fiica celor doi soți uciși a fost condamnată la nouă ani și jumătate de închisoare. DPA a relatat că judecătorii au concluzionat că „ura” adolescentei față de părinții ei a fost motivul din spatele crimelor și că i-a fost ușor să-și manipuleze prietenul în a recurge la acest gest din dragoste pentru ea.

Cutremur Turcia, azi 6 februarie 2023: Peste 1300 de morți și peste 10.000 de răniți: Două seisme de peste 7 grade au avut loc în mai puțin de 12 ore. Zece români, afectați. UPDATE

Judecătoarea Andrea Deyerling, președinta instanței, a remarcat suferința pe care crima a provocat-o celorlalți trei copii ai cuplului. „Niciodată nu au curs atâtea lacrimi în această sală de judecată”, a declarat Andrea Deyerling, în timp ce a rezumat verdictul.

Acuzatul, în vârstă de 19 ani, a fugit inițial de la locul faptei, dar s-a predat la câteva ore după crimă. Tânăra de 17 ani a negat implicarea în crimă.

Verdictul poate fi atacat prin apel.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies