Șoferul unui BMW, la un pas să spulbere un polițist și un pieton în același timp. Incidentul a avut loc în București

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 ian 2023, 08:41

Incidentul a avut loc în București

Sursa: Pixabay/Info Trafic România - edit Kanal D

Un pieton care se afla la semafor și un polițist care dirija traficul, în Capitală, au fost aproape să fie accidentați de un șofer care a pierdut controlul autoturismului în care se afla.

Accidentul a fost surprins de o cameră de bord aseară, la intersecția străzii Colțea cu Bulevardul I.C

Brătianu din București.

Un polițist și un pieton, la un pas să fie spulberați de o mașină

În filmarea surprinsă de camera de bord a unei alte mașini din trafic se vede cum șoferul circula cu viteză pe lângă un polițist care dirija traficul. La câteva secunde, un pieton a sărit din calea șoferului, care a tras de volan și a intrat într-un zid, pe trotuar. 

Citește și: Circulație restricționată în Piața Unirii. Autoritățile au descoperit tasări ale șoselei deasupra pasajului și deasupra planșeului Unirii

Șoferul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest și drugtest, iar rezultatele au fost negative. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, relatează infotraficromania.ro.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Cine este tânărul care s-a izbit puternic de un sens giratoriu în Sebeș 

Duminică seara, un tânăr în vârstă de doar 21 de ani a decedat, după ce mașina în care se afla s-a izbit cu toată puterea de un sens giratoriu din oraș. Accidentul a avut loc în Sebeș, iar autoturismul pe care îl conducea avea numere provizorii de înmatriculare. 

Citește și: Un șofer în vârstă de doar 22 de ani, din Vaslui, a rămas cu picioarele blocate sub bordul mașinii după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp. În ce stare se află acum

Ce face Monica Odagiu la o lună de la accidentul mortal din centrul Capitalei: ''Un pic de bine''

În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva pe băiat, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a încetat din viață. Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator. Pe numele său, Alex a murit după ce a intrat cu mașina lui, marca Volkswagen, într-un sens giratoriu din Sebeș. 

Momentul impactului violent a fost surprins pe camerele de supraveghere, unde se poate observa că mașina condusă de tânărul în vârstă de doar 21 de ani a intrat cu o viteză extrem de mare în sensul giratoriu, unde s-a izbit de bordură, a

lovit un stâlp de iluminat și s-a răsturnat. Autoturismul a fost făcut praf în urma impactului violent. 

Alexandru Fofeldea a rămas încarcerat în mașină după accident, astfel că a fost scos inconștient și în stop cardio-respirator din mașină. Tânărul avea 21 de ani, era din municipiul Sebeș și ar fi studiat la Liceul Tehnologic din Sebeș, relatează  ziarulunirea.ro.