Accident mortal în Capitală! Un tânăr de 24 de ani, spulberat de o mașină

Author: Alina Petre

Accident mortal în Capitală

Sursa: Infotraficromania

Un grav accident s-a produs, vineri în București. Un tânăr de 24 de ani a murit, după a fost lovit în plin de o mașină.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Iulia Maniu din Capitală. Pieton în vârstă de 24 de ani a fost lovit mortal de

un șofer de aceeași vârstă.

Citește și: Cine este româncă găsită înghețată în zăpadă, alături de trei dintre câinii ei, în Italia

Un tânăr de 24 de ani, spulberat de o mașină

Incidentul s-a produs în jurul orei 14:20, Bd. Iuliu Maniu către Str. Valea Cascadelor, în Capitală. Un șofer în vârstă de 24 de ani a fost mortal un pieton de

aceeași vârstă, în urma impactului pietonul a murit pe loc.

Matorii au sunat de urgență la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe mașini de poliție și ambulanțe, dar din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 24 de ani și au constatat decesul. 

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Polițiștii efectuează cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs accidentul de circulație.

 „Îmi pare rău de acest polițai. Vreu să mă văd cu el”. Declarațiile șoferului care a intrat în plin în mașina de poliție, pe Șoseaua Colentina

Traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație, pe Bd. Iuliu Maniu, sensul de deplasare către Str. Valea Cascadelor.

Ce a transmis poliția

„Astăzi, 27 ianuarie a.c.,  în jurul orei 14.20,

Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Bd. Iuliu Maniu, din sectorul 6. Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 24 de ani a condus un autoturism pe Bd. Iuliu Maniu către Str. Valea Cascadelor, iar în dreptul imobilului cu nr.  600, a surprins și accidentat un pieton, bărbat în vârstă de 24 de ani. În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pietonului. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație. Traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație, pe Bd. Iuliu Maniu, sensul de deplasare către Str. Valea Cascadelor.”, a transmis Brigada Rutieră.

Citește și: „Ai lăsat în urmă o durere nesfârșită”. Cine este Casandra, fata de 16 ani care a murit în urma accidentului din Tulcea. Șoferul și celălalt pasager au murit

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”