Cine este bărbatul care a lovit o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni în București, apoi a încercat să fugă din țară

Author: Alina Petre

Cine este bărbatul care a lovit o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni

Un cumplit accident rutier s-a produs, joi seară, în Sectorul 3 din București. În urma impactului șoferul a fugit de la fața locului și ulterior a încercat să fugă din țară.

Femeia a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni,

în timp ce traversa regulamentar. Tânăra era însărcinată în opt luni, în urma impactului aceasta a fost grav rănită și transportată la spital.

Citește și: Accident mortal în Capitală! Un tânăr de 24 de ani, spulberat de o mașină

Cine este bărbatul care a lovit o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni în București, apoi a încercat să fugă din țară

Accidentul s-a produs pe o trecere de pietoni, pe strada Gura Caliței, din Sectorul 3, al Capitalei. 

Femeia accidentată, în vârstă de 30 de ani, era însărcinată în luna a 8-a și se pregătea să nască. În urma impactului, femeia a pierdut sarcina, pe lângă fractura suferită la piciorul stâng.

După accident șoferul a fugit, dar Polițiștii l-au identificat rapid, acesta a fost prins pe aeroportul

din Cluj, vineri dimineață, la ora 4:00, încercând să plece din țară.

Șoferul vinovat este un bărbat din Marea Britanie de origine libaneză. El va fi adus la București unde va fi audiat.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

”În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost

identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara. Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, a transmis Brigada de Poliție Rutieră București.

Cum s-a produs accidentul 

”La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 18:39, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe str. Gura Caliței din sectorul 3.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o persoană de sex feminin a fost surprinsă și accidentată de un autoturism al cărui conducător nu a rămas la locul producerii accidentului, părăsind locul faptei.

În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea pietonului, o femeie însărcinată, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 „Îmi pare rău de acest polițai. Vreu să mă văd cu el”. Declarațiile șoferului care a intrat în plin în mașina de poliție, pe Șoseaua Colentina

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Totodată, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere desfășoară activități specifice în scopul identificării conducătorului de autovehicul și tragerii la răspundere a acestuia”, a mai transmis poliția.

Citește și: Cine este româncă găsită înghețată în zăpadă, alături de trei dintre câinii ei, în Italia

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”