Se naște o nouă idilă în Casa iubirii! Grațiela recurge la multe trucuri pentru a ajunge în casa băieților, să-l întâlnească pe cel pe care îl place! Aflați ce se va întâmpla vineri, 24 iunie 2022, de la ora 10:00 și 15:00!

,

Grațiela recurge la multe trucuri pentru a reuși să între în casa băieților, să-l cunoască mai bine pe Odeh, tânărul pe care îl place!


In articol:

Săptămâna se apropie cu pași repezi de final, iar în Casa iubirii, concurenții continuă să își caute jumătatea. După multe zile tensionate, în ediția de vineri dragostea pare să plutească în aer.

Pe de o parte Bianca și Adrian par să fi îngropat securea războiului, iar pe de altă Grațiela pare din ce în ce mai îndrăgostită de carismaticul Odeh, tânărul cu alură exotică intrat relativ recent în emisiune pentru a-și caută sufletul pereche.

Se naște o nouă idilă în Casa iubirii! Grațiela recurge la multe trucuri pentru a ajunge în casă băieților, să-l întâlnească pe cel pe care îl place

În ediția de joi în Casa iubirii au continuat tensiunile între Bianca și Adrian, în ciuda tuturor eforturilor acestora de a-și rezolva neînțelegerile. Și tot joi, lucrurile au scăpat de sub control în casă băieților, unde a izbucnit o ceartă aprigă între Odeh și Sorin. Tânărul Odeh i-a reproșat lui Sorin faptul că are o atitudine de superioritate de când este liderul casei și încearcă să se impună mereu.

În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii, Grațiela pare că este din ce în ce mai îndrăgostită de Odeh, concurentul care a intrat relativ recent în casă și care a făcut furori cu alură lui exotică. Dragostea plutește în aer în Casa iubirii. Bianca și Adrian sunt surprinși împreună pe o canapea, unde par să fi îngropat securea războiului și să își fi reluat relația de iubire.

Pe de altă parte, Grațiela a încerca din răsputeri să îi convingă pe cei din staff să primească permisiunea de a merge în casă băieților pentru a-l întâlni pe Odeh. Tânăra nu primește acordul de a pleca în casă băieților însă nu renunță la scopul ei suprem.

Grațiela: Pot să merg în casă băieților să-mi răspundă Odeh la întrebările de pe biletele de pe cadoul de ieri! Să îi arăt și asta! Te rog zi da! Te rog!

Larisa: Grati, calmează-te și tu puțin!

Grațiela: Vrau să mă duc și eu la Odeh să-l văd! Pot! Acum aș vrea să plec să-l văd pe Odeh!

În cele din urmă, Grațiela va primi permisiunea de a merge în casă băieților și fuge într-un suflet pentru a-l întâlni pe Odeh. La intrare însă este așteptată la ușa chiar de carismaticul tânăr care o ia în brațe. Rămâne de văzut dacă între cei doi concurenți se va naște o idilă frumoasă sau nu!

Citeste si: Bianca, bulversată până la lacrimi de atitudinea lui Adrian! „Iar sunt dezamăgită” Iată ce decizie neașteptată a luat Adrian și ce se va întâmpla cu relația lor in Casa iubirii!

Citeste si: Odeh și Sorin, ceartă aprigă în Casa iubirii! „Ai fost obraznic” Andreea Mantea intervine în disputa celor doi concurenți! Aflați ce se va întâmpla joi, într-o nouă ediție incendiară, de la ora 10:00 și 15:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Odeh și Sorin, ceartă aprigă în Casa iubirii! „Ai fost obraznic” Andreea Mantea intervine în disputa celor doi concurenți! Aflați ce se va întâmpla joi, într-o nouă ediție...

Ucraina și Rusia au căzut la înțelegere: Pe cine a dat Kievul la schimb cu 17 prizonieri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Natalia, amănunte din culisele scandalului cu Albert, fost concurent de la Casa Iubirii: "Daca tu faci așa, eu zic adevărul!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies