Bianca și Adrian, la un pas de despărțire! „Eu trebuie să cerșesc de la el sentimente?” Aflați ce decizie vor lua cei doi concurenți din Casa iubirii, miercuri, 22 iunie 2022, de la ora 10:00 și 15:00, la Kanal D!

,
casa iubirii

Bianca si Adrian, in camera rosie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Adrian este dezamăgit de comportamentul Biancăi și pare că își dorește să pună capăt relației lor! Aflați ce se va întâmpla!


In articol:

În prima ediție a acestei săptămâni, concurentele din Casa iubirii au avut parte de o surpriză de proporții, atunci când și-a făcut apariția un nou concurent. Nicolas a făcut furori în rândul fetelor cu aspectul lui fizic și a stârnit multe reacții.

Miercuri, in Casa iubirii se vor iscă noi discuții aprige între Bianca și Adrian, care par din ce în ce mai aproape de a pune capăt relației lor.

Bianca și Adrian, la un pas de despărțire! „Eu trebuie să cerșesc de la el sentimente?”

În ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii, Bianca și Adrian se vor întâlni în camera roșie pentru a încerca să își rezolve neînțelegerile apărute între ei de ceva vreme și care le pun relația în pericol de destrămare.

casa iubirii

Bianca si Adrian, in camera rosie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Adrian este supărat pe Bianca și dezamăgit de comportamentul ei și încearcă să îi spună ce anume l-a deranjat în ultima perioada. Tânărul îi atrage atenția asupra faptului că ea încearcă să-l controleze pas cu pas și să-l determine să se schimbe după bunul ei plac.

Adrian: Am lăsat foarte mult de la mine! Pe mine m-au deranjat multe lucruri!

Bianca: Nu ți-am făcut nimic! Ce ți-am făcut? Poți să-ți iei dulciurile! Pa!

Pe de altă parte, Bianca nu acceptă reproșurile aduse de Adrian la adresa ei și pleacă din camera roșie. Tânăra va reveni în casa fetelor, acolo unde le va povești ce anume a discutat cu Adrian între patru ochi.

casa iubirii

Bianca, deranjata de reproșurile lui Adrian

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Trebuie să vă spun! Pentru că este groaznic! Lui i s-a scos voalul de pe față! Ca eu i-am pus restricții! Ce i-am interzis eu? Eu trebuie sa cerșesc de la el sentimente?”, a spus Bianca.

Citeste si: Kinga, reacție nervoasă fără precedent în Casa iubirii! „Să se ducă acasă” Iată care a fost mărul discordiei și cum a răbufnit concurenta după o ceartă aprigă cu Alexandra!

Citeste si: Cine este Nicolas, noul concurent care a pășit în ”Casa iubirii” astăzi! ”Am intrat în cușca leoaicelor” Fetele au fost de-a dreptul uluite când l-au văzut! Cine este tânăra care i-a atras atenția!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Primele imagini cu Cristian din America. Cum a apărut Stefania la un eveniment moden, fosta lui parteneră de la Casa Iubirii

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este Nicolas, noul concurent care a pășit în ”Casa iubirii” astăzi! ”Am intrat în cușca leoaicelor” Fetele au fost de-a dreptul uluite când l-au văzut! Cine este tânăra...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies