Kinga, reacție nervoasă fără precedent în Casa iubirii! „Să se ducă acasă” Iată care a fost mărul discordiei și cum a răbufnit concurenta după o ceartă aprigă cu Alexandra!

,

Kinga a cedat nervos după un schimb de replici jignitoare cu Alexandra! Iată care a fost principalul motiv al disputei lor!


In articol:

După o Gala cu o atmosfera mai calmă, concurentele din Casa iubirii au revenit la vechile lor antipatii și rivalități. Tensiunile s-au amplificat în casă fetelor mai ales după intrarea în emisiunea a noului concurent, Nicolas, care a făcut furori și a iscat multe controverse.

Cele două concurente care s-au arată extrem de încântate de apariția lui Nicolas și au mărturisit că își doresc să îl cunoască mai bine au fost Kinga și Alexandra.

Kinga, reacție nervoasă fără precedent în Casa iubirii! „Să se ducă acasă”

Disputa celor două concurente pare să fi plecat de la faptul că Alexandra ar fi cerut producției să fie mutată cu altă colegă în camera, deoarece se teme de Kinga și de reacțiile ei. În ediția de astăzi, Alexandra a adus în discuție acest subiect deși Kinga a încercat să o oprească, subliniind că nu vrea să vorbească despre aceste lucruri în cadrul emisiunii. Însă Alexandra a continuat să dea detalii și chiar i-a adresat cuvinte jignitoare colegei sale, fapt ce a înfuriat-o teribil pe Kinga, care la un moment dat a cedat nervos, a spart un pahar și a plecat în grabă din platou pentru a se calma.

Kinga: Eu nu vreau să discut așa ceva în emisiune!

Alexandra: Tu în momentul asta ești foarte impertinentă!

Kinga: Nu mai suport nimic!

Cel care a sărit în ajutorul Kingai, pentru a o ajută să se liniștească a fost nimeni altul decât Ionuț, care se află în acele momente în casă fetelor, alături de Larisa, iubita lui.

Bărbatul îi cere Larisei să îi aducă un pahar cu apă Kingai pentru a se putea calmă.

„Să se ducă de unde a venit!”, a spus Kinga.

Citeste si: Kinga își iese din minți, după o ceartă aprigă cu Alexandra! „Nu mai suport nimic” Aflați cum va reacționa Ionuț și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 21 iunie, de la 10:00 și 15:00, la Kanal D

Citeste si: Natalia, prinsă cu mâța-n sac? Are un iubit secret despre care nu a vrut să vorbească la Casa Iubirii? Primele declarații ale fostei concurente

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Cine este Nicolas, noul concurent care a pășit în ”Casa iubirii” astăzi! ”Am intrat în cușca leoaicelor” Fetele au fost de-a dreptul uluite când l-au văzut! Cine este tânăra...

FOTO - O prezentatoare TV a murit la doar 40 de ani: vestea a șocat inclusiv lumea politică

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Kinga își iese din minți, după o ceartă aprigă cu Alexandra! „Nu mai suport nimic” Aflați cum va reacționa Ionuț și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 21 iunie, de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies