Kinga își iese din minți, după o ceartă aprigă cu Alexandra! „Nu mai suport nimic” Aflați cum va reacționa Ionuț și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 21 iunie, de la 10:00 și 15:00, la Kanal D

,
casa iubirii
Kinga, reactie fara precedent in Casa iubirii[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga, reacție fără precedent în Casa iubirii! Aflați până unde va ajunge dispută iscată între Kinga și Alexandra, în ediție de marți, 21 iunie 2022.


In articol:

După o Gală presărată cu multe momente tensionate și situații pline de neprevăzut, în care concurenții au răsuflat ușurați deoarece nu a fost nimeni eliminat, o nouă săptămâna a început în Casa iubirii. În ediția de luni fetele au avut parte de o mare surpriză, un nou concurent și-a făcut apariția în casă.

Tânărul Nicolas a făcut furori printre fete și s-a arată încântat de primirea lor.

Kinga își iese din minți, după o ceartă aprigă cu Alexandra! „Nu mai suport nimic”

Intrarea lui Nicolas în emisiune a fost una cu peripeții deoarece mai întâi tânărul și-a făcut apariția în casa fetelor sub acoperire, în rolul de sunetist al echipei de producție. După ce tânărul a încercat să remedieze o problema cu lavaliera Biancăi a revenit în Casa iubirii cu ecusonul în piept, semn că el este de fapt noul concurent venit să își caute jumătatea.

În ediția de marți, Casa iubirii va fi zguduită de o ceartă aprigă iscată între Kinga și Alexandra. Cele două tinere s-au arătat încă de luni extrem de incatate și interesate de noul concurent, iar de aici și până la a deveni rivale a fost doar un pas.

Cearta celor două concurente se va isca în timp ce Ionuț se va află în vizită în casă fetelor. O replică jignitoare lansată de Alexandra la adresa Kingai va declanșa războiul între cele două tinere.

Citeste si: Cum ar putea Kinga să îi despartă pe Larisa și Ionuț! Ce ascunde Larisa de iubitul ei: "Ea îi poate da niste informații pe care sora lui Dori nu i le-a spus lui"

Kinga: Eu nu vreau să discut așa ceva în emisiune!

Alexandra: Tu în momentul asta ești foarte impertinentă!

Kinga: Nu mai suport nimic!

Înfuriată teribil, Kinga sparge un pahar și apoi pleacă din platou.

Cel care sare în sprijinul ei este Ionuț, care încearcă să o calmeze și să îi ofere ajutor, spre uluirea Larisei.

„Să se ducă de unde a venit!”, a spus Kinga.

Citeste si: Cine este Nicolas, noul concurent care a pășit în ”Casa iubirii” astăzi! ”Am intrat în cușca leoaicelor” Fetele au fost de-a dreptul uluite când l-au văzut! Cine este tânăra care i-a atras atenția!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Primele imagini cu Cristian din America. Cum a apărut Stefania la un eveniment moden, fosta lui parteneră de la Casa Iubirii

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Grațiela, lacrimi amare pentru Odeh. S-a îndrăgostit tânăra de noul concurent? Urmărește o nou ediție ”Casa Iubirii”, luni, 20 iunie, de la ora 10:00 și de la 15:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies