Cum ar putea Kinga să îi despartă pe Larisa și Ionuț! Ce ascunde Larisa de iubitul ei: "Ea îi poate da niste informații pe care sora lui Dori nu i le-a spus lui"

,

Se pare ca unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Casa Iubirii ar putea sa se destrame cu putin "ajutor" din partea Kingai.

Kinga ar putea fi mărul discordiei dintre Larisa și Ionut și ar putea să le strice relație, conform informațiilor deținute de Costi, un fost concurent de la Casa iubirii.

În acest moment, Larisa și Ionut se bucura de cele mai frumoase momente petrecute împreună, fiind pe zi ce trece mai îndrăgostiți unul de celalalt, însă se pare, că un secret pe care îl deține Kinga despre Larisa și pe care iubita lui Ionut nu i l-ar fi împărtășit, ar putea pune capăt acestei povesti de iubire. Cel care a făcut câteva dezvăluiri despre acest trio este însuși Costi care nu a vrut să dea mai multe detalii despre lucrul pe care Kinga o are la mana pe Larisa.

Citeste si: Ce bărbat i-a pus capac Kingai de la Casa Iubirii! El îi împlinește concurentei cea mai bizară cerință de care toți bărbații fug

Larisa si Ionut, o relatie karmica

Larisa si Ionut, detalii despre relatia lor oferite de un astrolog

[Sursa foto: Instagram]

Relatia dintre Larisa si Ionut, in pericol

"Singura problema este Kinga. Ce mai descoperă ea, ce mai afla, ce mai are de spus...sau daca Larisa ascunde ceva de Ionut, cel mai indicat ar fi să îi spună în fata pentru că Ionut ar înțelege.

Kinga ar putea să îi despartă, da. Nu prin gesturi, poate are anumite informații pe care le poate spune despre Larisa, Ionut nestiind nimic și el ar trebui să afle de la Larisa nu din alta parte. Ionut nu ar putea trece de o minciuna spusa în fata. Ei se potrivesc și la caracter. Cu Kinga nu se potrivește. 

Citeste si: Bogdan Mocanu a răbufnit: "Este blocat peste tot, nu știe când să tacă. Este un copil în corp de bărbat!"

Primele declarații ale lui Costi după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce a spus fostul concurent despre Natalia

Primele declarații ale lui Costi după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce a spus fostul concurent despre Natalia

[Sursa foto: Instagram Costi]

Kinga, motivul unei eventuale despartiri dintre Larisa si Ionut

Cât privește relația lui Costi cu Radu, cei doi se înțeleg foarte bine în afara Casei. El este băiat cuminte, însă în Casa se schimba total. Este puțin fals, zici că e reporter. Sorin este de treaba, face sport, nu are așteptări, are un caracter puternic. Și pe Ionut îl apreciez, este sincer, îmi place și de Adrian, am încercat să îl protejez, băieții își mai băteau joc de el", a mai dezvăluit Costi pentru Culisele Iubirii.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Simona Pătruleasa este o mamă exigentă. Cum se poartă aceasta cu fiica ei și ce lecții importante de viață o învață

Explozie de furie a bucureștenilor care tremură în case după ce Elcen a prezentat ce temperaturi livrează la CET-uri

Simona Pătruleasa este o mamă exigentă. Cum se poartă aceasta cu fiica ei și ce lecții importante de viață o învață

„E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”. Anamaria Prodan și copiii ei nu mai vor să audă de Laurențiu Reghecampf

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies