Ce bărbat i-a pus capac Kingai de la Casa Iubirii! El îi împlinește concurentei cea mai bizară cerință de care toți bărbații fug

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 iun 2022, 12:31

Kinga de la Casa Iubirii, cerinta bizara barbatilor

Sursa: Instagram

Concurenta de la Casa Iubirii are o cerinta foarte ciudata cand vine vorba de barbati.

Kinga, una din cele mai controversate concurente de la Casa Iubirii, nu a reușit să puna ochii pe niciun bărbat de când a intrat în competiția matrimoniala desi la început l-a vizat pe Radu și chiar a existat o apropiere în acest sens intre ei, însă la câteva săptămâni după ce s-a acomodat în Casa Iubirii, Kinga s-a răzgândit, lasandu-l pe Radu cu ochii în soare.

Tentativele Kingai considerate puerile de unii concurenți din show-ul matrimonial de a atâta bărbații și apoi a-i lasă, o fac pe Kinga destul de inabordabila și multe concurente se tem de reacțiile ei deoarece de multe ori declarațiile ei au luat prin surprindere pe toată lumea.

Citeste si: Cum ar putea Kinga să îi despartă pe Larisa și Ionuț! Ce ascunde Larisa de iubitul ei: "Ea îi poate da niste informații pe care sora lui Dori nu i le-a spus lui"

Kinga are o cerinta bizara cand vine vorba de un posibil iubit

Cu toate acestea, principalul motiv pentru care Kinga nu și-a găsit până acum un partener de viață ar fi faptul că un bărbat trebuie să o scoață la întălnire îmbrăcat exclusiv în roz. Frumoasa blonda a declarat la un moment dat pentru kanald.ro faptul că este visul ei cel mare este acela să câștige și în iubire: "În dragoste nu prea am castigat.

Îmi plac băieții bine făcuți. Merg cu el la sala. Sunt foarte drăgăstoasă desi nu pare. Mi-am dorit mereu un bărbat îmbrăcat în roz și să mergem într-un loc foarte frumos, să fie seara și eu să fiu îmbrăcată tot în roz. Daca chiar tine la mine, vă face sacrificiul asta."  

Globurile de Aur: Au fost anunțate nominalizările pentru 2023

Citeste si: Cum arată casa lui Bogdan Mocanu! Jador i-a spus mereu că e un pierde-vara, însă de data asta i-a închis gura: "Mai am puțin și mă mut!"

Cine este barbatul care i-a pus capac Kingai de la Casa Iubirii

Însă, se pare că exista totuși un bărbat care ar putea să îi satisfacă acest moft Kingai și anume celebrul actor de origine romana, Sebastian Stan care la Met Gala 2022 a îmbrăcat un costum roz creat de casa Valentino atrăgând toate privirile. Kinga a postat celebra imagine cu actorul îmbrăcat în acel costum, fiind cu siguranță după inima ei, însă mai rămâne că Sebastian Stan să o remarce pe focoasa blonda de la Casa Iubirii și atunci poate miniona concurenta își vă liniști sufletul zbuciumat.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies