Odeh și Sorin, ceartă aprigă în Casa iubirii! „Ai fost obraznic” Andreea Mantea intervine în disputa celor doi concurenți! Aflați ce se va întâmpla joi, într-o nouă ediție incendiară, de la ora 10:00 și 15:00, la Kanal D!

,

Odeh se arată extrem de deranjat de atitudinea de lider pe care o afișează Sorin în ultimele zile. Aflați ce se va întâmpla cu cei doi concurenți!


In articol:

În ediția de miercuri Casa iubirii a fost zguduită de ceartă iscată între Bianca și Adrian. Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie, acolo unde au încercat să își vorbească, pe de o parte, Bianca a vrut să creeze o atmosfera romantică și tandră rostindu-i câteva versuri iubitul ei, iar pe de altă parte, Adrian a venit hotărât să îi reproșeze partenerului ei faptul că nu îi place comportamentul ei și nu are de gând să accepte restricțiile impuse de ea.

În ediția de joi, tensiunile dintre Bianca și Adrian vor continuă. Însă se va iscă un conflict aprig și între Odeh și Sorin, care își vor spune replici acide și chiar jignitoare.

Odeh și Sorin, ceartă aprigă în Casă iubirii! „Ai fost obraznic” Andreea Mantea intervine în dispută celor doi concurenți

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, tensiunile dintre Bianca și Adrian se vor amplifica. Deși cei doi parteneri vor încerca să își rezolve neînțelegerile apărute, în cele din urmă vor ajunge din nou la un pas de despărțire.

Bianca: Nu, gata, eu nu mai vreau așa! Vreau să rezolv situația!

Adrian: Mă enervează că ești așa cu mine! Ce este asta! Mă enervezi!

În casă băieților se va declanșa o dispută aprigă între Odeh și Sorin. Cel care va începe atacul este Odeh, care îi reproșează lui Sorin faptul că are o atitudine de superioritate de când este liderul casei și are pretenția că toți ceilalți concurenți să i se supună.

Odeh: Vrea să sublinieze faptul că eu sunt lider! Eu sunt lider!

Sorin: Asta este! Nu mă interesează părerea ta! Fă și tu să fii pe locul 1, frate! Mie mi se pare că ai fost obraznic!

Andreea Mantea: Ce este asta!

Odeh: Sorin vrea să fie primul!

Citeste si: Bianca, bulversată până la lacrimi de atitudinea lui Adrian! „Iar sunt dezamăgită” Iată ce decizie neașteptată a luat Adrian și ce se va întâmpla cu relația lor in Casa iubirii!

Citeste

si: Kinga, reacție nervoasă fără precedent în Casa iubirii! „Să se ducă acasă” Iată care a fost mărul discordiei și cum a răbufnit concurenta după o ceartă aprigă cu Alexandra!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Natalia, amănunte din culisele scandalului cu Albert, fost concurent de la Casa Iubirii: "Daca tu faci așa, eu zic adevărul!"

Secretarul general al NATO taxează China: 'Suntem dezamăgiți, răspândește multe dintre narațiunile false'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Kinga, reacție nervoasă fără precedent în Casa iubirii! „Să se ducă acasă” Iată care a fost mărul discordiei și cum a răbufnit concurenta după o ceartă aprigă cu Alexandra!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies