Natalia, amănunte din culisele scandalului cu Albert, fost concurent de la Casa Iubirii: "Daca tu faci așa, eu zic adevărul!"

,
Ce s-a intamplat, de fapt, intre Natalia si Albert Oprea

Natalia, despre scadalul dintre ea si Albert Oprea

[Sursa foto: Instagram]

Albert si Natalia au ajuns la cutite si chiar a izbucnit un scandal de proportii intre ei cat timp au fost in cadrul reality show-ul Casa Iubirii.


In articol:

Natalia a povestit în cadrul emisiunii online Culisele Iubirii despre episodul scandalului cu Albert Oprea. În momentul când a fost eliminat, Albert Oprea a susținut clar că nu a forțat-o cu nimic pe Natalia, ba mai mult nu ar face niciodată acest lucru cu o femeie, iar acuzațiile ei ar fi nefondate.

Natalia despre culisele scandalului cu Albert Oprea

Citeste si: Bianca Comanici, accident cu bolidul de lux! Unde se află în aceste momente fosta câștigătoare Puterea Dragostei

"Daca îmi ceream scuze, îmi asumam ceva ce am făcut, dar nu am făcut. Nu am de ce să fac treaba asta. Părinții mei sunt dezamăgiți, dar mă stiu de atâta timp. Se mai sesizau și alții daca era așa, foste iubite. Eu mă deschid în fata ta și tu faci așa ceva, a declarat Albert la vremea respectiva.

Acum, Natalia, și ea eliminata din cadrul Casa Iubirii, a vorbit pentru prima data despre ce s-a întâmplat intre ei doi: "Eu am povestit ce s-a întâmplat în ziua aia. Nu am vrut să spun asta în emisiune. Nu mai știam cum să mă comport. De aia eram mai rece. Nu prea vorbeam cu el. Nu am vrut să scot asta în emsiune. El m-a rugat să nu spun. Eu am încercat să nu spun, poate a fost sub influenta alcoolului, încercam să justific asta. Dar el nu accepta să fie refuzat. Daca nu vrei...casa e a mea, ușa e a ta. Nu m-a sărutat, nu m-a băgat deloc în seama la început.

El era foarte supărat pe mine, Încercă să găsească motive să terminam cunoașterea.

Ce a dezvaluit Albert Oprea despre scandalul dintre el si Natalia

Albert Oprea si-a spus partea lui de adevar

[Sursa foto: Instagram]

Natalia povesteste cum s-au desfasurat lucrurile intre ea si Albert Oprea

Citeste si: Din cei mai buni prieteni, au ajuns dușmani de moarte! Alex Zănoagă: "Data viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn!"

Chestia asta nu mi-a plăcut. Daca tu faci așa, spun adevărul și am spus ce s-a întâmplat la date. Nu m-a mai contactat și nici eu și nici nu o să fac asta. Nu pot fi fericita pentru nefericirea altuia. Nu sunt fericita, dar am povestit ce s-a întâmplat. Nu m-am îndreptat niciodată spre el. El caută o aventura, nu o relație serioasa. Mulți mi-au scris și mi-au dat dreptate. Când eram în mașină, am zis să facem un story. Am zis să ne apropiem, era și muzica la volum mare. Date-ul a fost ok, după, s-a întâmplat totul. De asta și zâmbeam atunci."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Andreea Bănică, momente de panică în vacanță! Artista și-a pierdut băiețelul: ”Am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare”

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Alina Sorescu, succes remarcabil pe plan profesional, în ciuda divorțului controversat în care este implicată. Iată cu ce se mai ocupă vedeta în această perioadă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies